Jobannonce: Kok til kantine i Brøndby

Cheval Blanc Kantiner A/S

Kok til kantine i Brøndby

Kan du sætte hak ved følgende punkter?

  • Jeg brænder for at lave mad af højeste kvalitet med de bedste råvarer, sæsonen kan tilbyde
  • Jeg er faglært kok eller cater - gerne med erfaring fra restaurationsbranchen
  • Jeg har ja-tak!-hatten på, og formår selv at finde en løsning på mine problemer
  • Jeg nyder at arbejde i et køkken med fantastiske kolleger – det er endda okay, at nogle har dårlig humor, bare de har humor!

Hak i alle felter: Så er det nu, du skal slå læselapperne ud – for så er det måske dig vi står og mangler!

”Argh, jeg er ikke helt overbevist, hvad får jeg ud af det?”

Attraktive arbejdstider fra mandag til fredag. Ja, du læste rigtigt, ingen arbejde i weekenden. Du har rent faktisk mulighed for at se din familie - mens de er vågne, vel og mærke.

Cheval Blanc Kantiner A/S