Jobannonce: Håndværker til drift, service og vedligehold af renseanlæg og pumpestationer indenfor spildevand, gerne en smed, maskinarbejder eller lignende

Gem
Nyborg Forsyning & Service A/S Håndværker til drift, service og vedligehold af renseanlæg og pumpestationer indenfor spildevand, gerne en smed, maskinarbejder eller lignende

Nyborg Forsyning & Service A/S

Er du vores nye kollega? I Nyborg Forsyning lægger vi vægt på gensidig respekt og et positivt menneskesyn, der bygger på ærlig og åben dialog. Vi løfter i flok for en bæredygtig hverdag. Vil du være en del af teamet?

Har du lyst til at arbejde med alsidige og spændende tekniske anlæg indenfor spildevandsområdet? Vil du medvirke til at sikre fremtidens forsyning med klima, sundhed og miljø, gennem en effektiv spildevandsforsyning og sikre et lavt forbrug af energi?

Vi søger en selvstændig medarbejder, som trives med frihed under ansvar, lyst til at arbejde med service, renovering og nyanlæg på renseanlæg og pumpestationer samt løse opgaver i fællesskab med engagerede kollegaer i en driftsafdeling.