Jobannonce: Drømmer du om at arbejde med teknisk udvikling i en green-tech virksomhed, hvor kun fantasi og kreativitet sætter grænsen?

Gem
TEMP TEAM A/S Drømmer du om at arbejde med teknisk udvikling i en green-tech virksomhed, hvor kun fantasi og kreativitet sætter grænsen?

TEMP TEAM A/S søger for Nordicco A/S i Fredericia

DRØMMER DU OM AT ARBEJDE MED TEKNISK UDVIKLING I EN GREEN-TECH VIRKSOMHED, HVOR KUN FANTASI OG KREATIVITET SÆTTER GRÆNSEN

I jobbet som udviklingsingeniør vil du indtage en nøgleposition i ledelse og support af produktudviklingen og de bagvedliggende innovative idéer. Du vil i høj grad få mulighed for at afprøve idéer i forhold til produktionen af det færdige produkt. Herudover vil du få mulighed for at udøve teknisk support såvel som administrative opdateringer af allerede igangværende projekter.

Du vil blive en del af en flad og uformel organisation, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Holdånden og glæden ved at komme på arbejde er ligeledes altafgørende i hverdagen, og det er vigtigt, at du besidder et selvstændigt drive i dit arbejde.

Andre relevante job