Jobannonce: International virksomhed i vækst søger ambitiøs Marketingkoordinator til et barselsvikariat på 11 mdr. med mulighed for fastansættelse

Gem
Fibo Intercon A/S
International virksomhed i vækst søger ambitiøs Marketingkoordinator til et barselsvikariat på 11 mdr. med mulighed for fastansættelse

Fibo Intercon A/S, Videbæk

Vi er i stærk international vækst og har derfor brug for endnu en handlekraftig kollega til vores salgs- og marketingafdeling. Så har du flair for marketing, og kunne du tænke dig at blive en del af et engageret og succesfuldt team, så har du nu muligheden.

Som vores nye marketingkoordinator får du ansvaret for udvalgte marketingopgaver, primært på engelsk men også gerne på tysk eller andre sprog.

Du skal kunne se dig selv som et struktureret og ambitiøst bindeled, der kan understøtte salg bedst muligt med de hertil nødvendige marketing-indsatser. Du vil blandt andet skulle udarbejde artikler og tekster på de sociale medier – primært LinkedIn og Facebook.

Du vil skulle være projektleder på en lang række events, herunder messer og særligt det årlige partnertræf, hvor hele verden samles i Videbæk.

Fibo Intercon A/S

Andre relevante job