Jobannonce: Ansættelse i en dynamisk ejendomskoncern tilbydes - er du vores nye ejendomsadministrator i Kolding eller Odense?

Gem
LEA Ejendomspartner A/SAnsættelse i en dynamisk ejendomskoncern tilbydes - er du vores nye ejendomsadministrator i Kolding eller Odense?

LEA Ejendomspartner A/S

LEA Ejendomspartner A/S er et af landets større administrationsselskaber, der administrerer en række forskellige kunder, både indenfor bolig og erhverv - men vidste du også, at LEA Ejendomspartner en del af EDC Poul Erik Bech-koncernen?

Vi har lige nu en spændende jobåbning som ejendomsadministrator i Kolding. Kan du se de spændende muligheder og fordele ved at være ejendomsadministrator i en dansk fondsejet virksomhed med en bundsolid økonomi? Vil du med på vores rejse? Vi har også kontor i Odense, hvorfor dette også kunne være en mulighed for dig.

Som ejendomsadministrator af investeringsejendomme bolig/erhverv arbejder du selvstændigt med din egen portefølje af ejendomme. Du har den løbende kontakt med lejere, ejere og samarbejdspartnere. Derudover deltager du aktivt i tværfaglige udviklingsopgaver fysisk og digitalt.