Jobannonce: Styrelsen for Undervisning og Kvalitet søger læringskonsulenter til FGU med stærke profiler inden for uddannelsens fag og faglige temaer

Børne- og Undervisningsministeriet
Styrelsen for Undervisning og Kvalitet søger læringskonsulenter til FGU med stærke profiler inden for uddannelsens fag og faglige temaer

Børne- og Undervisningsministeriet

Vil du være en del af et team, der understøtter FGU-sektoren, og gør en positiv forskel for unge og voksnes læring? Og brænder du for at understøtte fagene og de faglige temaer i uddannelsen? Så er du måske vores nye kollega i Center for Udgående Kvalitetsarbejde (CUK).

Vi søger et mindre antal læringskonsulenter, der samlet kan dække fagene og de faglige temaer på den forberedende grunduddannelse (FGU).

Som del af FGU-læringskonsulentteamet vil du få selvstændigt ansvar for den fagfaglige rådgivning i et eller flere af uddannelsens fag eller faglige temaer. Hvilke fag, du vil skulle dække, afhænger af din baggrund, erfaring og dine kompetencer. Du vil skulle forvente også at dække andre fag og faglige temaer end dem, du har din spidskompetence i.

Børne- og Undervisningsministeriet

Andre relevante job