Jobannonce: YellowBeard A/S vækster fortsat og er på jagt efter en økonomiansvarlig, der tør favne det kaffeøkonomiske overblik

Yellowbeard A/SYellowBeard A/S vækster fortsat og er på jagt efter en økonomiansvarlig, der tør favne det kaffeøkonomiske overblik

Yellowbeard A/S, Gentofte

Har du regnskab både på rygraden og i fingerspidserne? Trives du med hands-on opgaver, at være den med overblik og ansvar? Og er du bare lidt vild med kaffe?

Så er det præcis dig, vi mangler, som en ny solid og bærende kraft i økonomiteamet i vores kaffeentusiastiske virksomhed i rivende udvikling. Foruden god kaffe byder vi også på gode, friske kollegaer i et fællesskabsorienteret arbejdsmiljø.

Ikke to kopper kaffe er helt ens – og sådan er det også med hverdage i YellowBeard. Hos os får du en alsidig arbejdsdag, hvor du får rig mulighed for at udfolde din solide økonomiske erfaring i forbindelse med din overordnet styring af regnskab, herunder fakturering, debitor- og kreditorstyring samt afstemninger, både for vores selskab i Gentofte og i Hvidovre.