Jobannonce: Ambitiøs profil med hang til kompleks data-analyse og mod på en stejl læringskurve søges til Skattestyrelsen, Fredericia

SkattestyrelsenAmbitiøs profil med hang til kompleks data-analyse og mod på en stejl læringskurve søges til Skattestyrelsen, Fredericia

Skattestyrelsen

Er det vigtigt for dig at skabe konkret, samfundsmæssig værdi og motiveres du af at løfte i flok og samarbejde med fagspecialister på tværs af en kompleks organisation? Får det at analysere komplekse datasæt, afdække risikoområder og samarbejde med fagligt, kompetente kolleger og eksterne professionelle dit faglige specialisthjerte til at banke?

Persondata er en afdeling i rivende udvikling - og vi har brug for nye kolleger, som trives i et fagligt miljø med ambitioner.

Du bliver en del af en velfungerende enhed med vokseværk bestående af 12 kompetente medarbejdere, hvis kerneopgave er at lave udgående og virtuelle kontroller i bl.a. pengeinstitutter – primært ift. indberetning af renter og på værdipapirområdet for borgere, men også ift. de oplysninger de danske skattemyndigheder udveksler med andres landes skattemyndigheder.

Skattestyrelsen

Andre relevante job