Jobannonce: Kontoruddannede, bogholdere, finansøkonomer, regnskabsassistenter eller økonomimedarbejdere søges til Skattestyrelsen i Ringkøbing

SkattestyrelsenKontoruddannede, bogholdere, finansøkonomer, regnskabsassistenter eller økonomimedarbejdere søges til Skattestyrelsen i Ringkøbing

Skattestyrelsen

Har du lyst til at arbejde med et bredt spænd af regnskabs- og administrative opgaver? Ønsker du fleksibel arbejdstilrettelæggelse, medindflydelse og kunne du tænke dig, at der bliver sat fokus på netop dine kompetencer på en arbejdsplads, hvor vi alle bidrager til, at der er en god teamånd og et godt arbejdsmiljø? Så er du måske den næste vi kan byde velkommen på holdet i Skattestyrelsen!

Vi har fået flere opgaver og søger derfor flere nye gode kolleger, der sammen med os vil være med til at løfte en vigtig samfundsopgave!

Hos os får du et bredt spænd af regnskabsmæssige og administrative opgaver, hvor der vil være fokus på, at du sammen med dine nye kolleger får en høj faglighed og udvikling af dine kompetencer.

Skattestyrelsen