Skræddersyet annoncekursus


Lad vores erfaring og viden komme jer til gode

Foto

På Jobindex’ skræddersyede annoncekursus lærer eller videreudvikler du og dine kollegaer de værktøjer og skriveteknikker, der skal til for at skrive effektfulde, spændende og målrettede jobannoncer. I et trygt, lukket forum kan vi behandle de udfordringer, I og jeres virksomhed oplever i forhold til jeres jobannoncer.

Vi deler ud af vores solide erfaring med at skrive jobannoncer, som vi kombinerer med de seneste resultater fra vores undersøgelse ”Den gode jobannonce”. Du og dine kollegaer får viden om, hvilke sproglige og indholdsmæssige elementer, der tiltrækker og motiverer de rette kandidater til at læse jobannoncen – værdifuld viden, I kan bruge til at målrette jeres annoncer yderligere.

Formen på heldagskurset kan være en blanding af undervisning, workshop og skriveøvelser, men vi tilrettelægger dagen efter jeres ønsker og behov.

  • Tips, konkrete værktøjer og ny inspiration til at gøre dine annoncer mere målrettede og effektfulde
  • Værdifuld viden fra Jobindex’ undersøgelse ”Den gode jobannonce”
  • Konkret feedback på dine annoncer og erfaringsudveksling med dine kolleger

”Jobindex var meget fleksibel i planlægningen af kurset og gjorde det muligt at målrette materialet til vores branche. Vores medarbejdere fik konkrete værktøjer og eksempler med hjem, som de kan bruge i deres arbejde. Dataene fra Jobindex’ undersøgelse gav desuden indsigt i jobannoncens indhold og opbygning, og dermed hvad vi skal vægte højest for at tiltrække de bedste kandidater.”

Louise Holland Heide Kommunikationskonsulent, DLBR Karriere, Økonomi & Virksomhedsledelse

Ring til din kontaktperson hos Jobindex for at høre nærmere.