Følgere

Vil du kommunikere direkte med fremtidige medarbejdere?

Med en Virksomhedsprofil på jobindex.dk giver du kandidater mulighed for at følge din virksomhed. Det er din platform til at målrette din kommunikation mod en gruppe motiverede kandidater. Du har mulighed for at styrke dit employer brand gennem målrettet og effektiv kommunikation – og lancering af relevante nyheder.

Du får desuden adgang til din egen pipeline af kandidater, der er interesseret i netop din virksomhed, og dermed kan du forkorte rekrutteringsprocessen og spare omkostninger. Kandidaterne kan vælge at følge din virksomhed ved at klikke på din Virksomhedsprofil eller de kan vælge at klikke direkte fra jobannoncer på jobindex.dk.

Følgere

Det kan du:

  • Du kan sende stillingsannoncer direkte i indbakken hos de bedste kandidater.
  • Du kan søge i dine følgeres CV’er.
  • Du kan lave statusopdateringer, nyheder og artikler.

HVAD KAN JOBINDEX HJÆLPE MED Jobindex står klar med tekstforfattere og social-media eksperter, der kan kommunikere på dine vegne med følgerne, hvis du ikke selv har ressourcerne til det. Jobindex sikrer desuden, at du får flere følgere, når din Virksomhedsprofil bliver profileret igennem vores nyhedsbrev, ”Anbefalede virksomheder”.

”Det giver en unik mulighed for at kommunikere direkte med kandidater på Jobindex, der allerede har udvist interesse for vores virksomhed og som ønsker at modtage løbende information fra os.”

Ditte Lindhardt Østergaard, Danske Commodities A/S

Ønsker du at bruge Jobindex’ tekstforfattere og social media-eksperter, så hør nærmere om priser hos din kontaktperson hos Jobindex eller ring på 3832 3355.