En velskrevet jobannonce kan gøre forskellen

Hvis kandidaterne ser en attraktiv jobannonce, ville de så søge stillingen?

Ifølge en undersøgelse fra Megafon for Danske Medier om danskernes adfærd i forbindelse med jobsøgningen kan en velskrevet jobannonce gøre forskellen. Hele 69 % af danskerne er parate til at søge en attraktiv stilling, hvis de så den i fx en jobannonce. Så en velskrevet og god jobannonce, der sælger jobbet på den helt rigtige måde, kan gøre en forskel for hvem og hvor mange, der søger jobbet. Og det er uanset branche og profil. Der er mulighed for at få specifikke tal for din branche og dine profiler.

Ja: 69 %
Nej: 31 %

Megafon undersøgelse. Januar 2021. Målgruppe: Danskere, der overvejer nyt job, 18-65 år.

I Jobindex laver vi også undersøgelser, der har fokus på jobannoncen – og hvad der skal til, for at kandidaterne synes, at det er en god jobannonce, og de vil overveje at søge jobbet. Fx synes hele 94 %, at troværdighed er meget vigtigt, samt at jobannoncen er beskrivende og informativ. 90 % finder det afgørende, at jobannoncen er overskuelig. Derudover har det også betydning, at den er konkret og uden flosker samt kort og præcis.

Jobindex hjælper dig gerne med en velskrevet jobannonce. Vi kan bl.a. tilbyde at skrive den for dig med en Annonceskrivning, eller du kan komme på vores skræddersyede annoncekursus, hvor du selv kan lære at skrive den gode jobannonce.

Hvis du er interesseret i at vide mere, så tag kontakt til os.


Læs også

Sorter artikler efter emne.