Elevprofil


Skab opmærksomhed, og tiltræk de bedste elever

Med en Elevprofil på jobindex.dk får du unik branding af jeres elevpladser hele året. Din Elevprofil ligger på Jobindex’ elevoversigt, hvor studerende let kan få overblik og søge information.

En Elevprofil er din virksomheds egen side, hvor du kan samle alle informationer og beskrive elevprogrammet i ord, billeder og video. Det giver et nemt og overskueligt indblik i din arbejdsplads, kultur og værdier, hvilket øger muligheden for at tiltrække de bedste elever, både på kort og langt sigt.

For at få størst udbytte kan du med fordel supplere Elevprofilen med en Virksomhedsprofil, hvor du kan vise hele jeres arbejdsplads.

Det er let at få en Elevprofil, uanset om du enten allerede har materialer på f.eks. din hjemmeside, eller om du skal have designet den af vores medieafdeling og skrevet teksten af vores professionelle tekstforfattere for at sikre, at budskabet bliver målrettet til elever. Du sender os materialet eller aftaler nærmere omkring indholdet.

  • Ekstra eksponering af jeres elevpladser hele året – i et år
  • Øget trafik til dine andre kanaler, f.eks Virksomhedsprofilen eller jeres eget karrieresite
  • Størst synlighed på den platform, hvor kandidaterne findes og elever søger pladser

”Elevprofilen gjorde, at vi kunne kombinere flere ting: Gøre os selv mere synlige, give ansøgeren flere oplysninger samme sted og give en bedre og bredere information, samt ’møde’ ansøgerne netop der, hvor vi ved, de er.”

Jeanette K. Lange, Gjensidige Forsikring

Elevprofil

10.000 kr.

Bliv ringet op

Alle priser er ekskl. moms.