Annoncekursus

Lær at skrive jobannoncer, der tiltrækker de rigtige kandidater!

På Jobindex’ annoncekursus lærer du de værktøjer og skriveteknikker, der skal til for at skrive effektfulde, spændende og målrettede jobannoncer.

Annoncekursus

Vi deler ud af vores solide erfaring med at skrive jobannoncer, som vi kombinerer med de seneste resultater fra vores undersøgelse ”Den gode jobannonce”. Du går hjem fra kurset med viden om, hvilke sproglige og indholdsmæssige elementer, der tiltrækker og motiverer de rette kandidater til at læse jobannoncen og søge stillingen.

Book nu: Der er stadig plads på næste kursus

Aarhus 8. oktober 2020 – se programmet og tilmeld dig her


Formen på heldagskurset er en blanding af undervisning, workshop og skriveøvelser, hvor alle deltagere bliver inddraget.

Det får du:

  • Tips, konkrete værktøjer og ny inspiration til at gøre dine annoncer mere målrettede og effektfulde
  • Værdifuld viden fra Jobindex’ undersøgelse ”Den gode jobannonce”
  • Konkret feedback på dine annoncer og erfaringsudveksling med deltagere fra andre virksomheder

Det siger kunderne: ”Jeg vil gerne sige tak for et super inspirerende kursus. Det allerbedste er, at alle de gode input er lige til højrebenet og lette at implementere.” Marianne Moritz Thomassen, ASE

”Jeg fik inspiration til at anskue et jobopslag fra ansøgerens synsvinkel, ikke kun fra virksomhedens. Desuden var det rigtig givtigt at få læst et jobopslag igennem af de andre kursister og få deres respons.” Tina Thomsen, Cryptomathic A/S

Pris: kr. 3.000,– ekskl. moms pr. deltager – Tilmeldingen er bindende.