Salling

Gem
Salling Vi søger elever til delikatessen i Salling Aarhus

Salling

Har du en passion for god smag, madlavning og lækre råvarer?

Så er Sallings elevuddannelse som enten gourmetslagter eller delikatesseassistent, det helt rigtige valg for dig!

Vi søger en engagerede og kreative elever til vores slagter- og delikatesseafdelinger der brænder for kvalitet, gode smagsoplevelser og madlavning

Som elev i vores delikatesseafdelinger vil du komme til at arbejde med de bedste råvarer i et miljø hvor den faglige stolthed og det gode håndværk er i højsædet samtidig med at du har gæster og salg for øje.

Gem
Salling Salgsassistentelever til Salling Aarhus

Salling

Uddannelsen er en af detailbranchens mest eftertragtede og et stort skridt på vejen mod et spændende job. Allerede som elev får du mange udfordringer og masser af ansvar - og du bliver en del af et fedt arbejdsmiljø med sociale aktiviteter, fantastisk fællesskab og sammenhold.

I Salling vil vi gerne uddanne de bedste elever. Derfor har vi også forventninger til vores kommende elever:

  • Du er ambitiøs, engageret og har stor passion for salg og detailhandel
  • Du udfører dine arbejdsopgaver med stor seriøsitet og positiv energi
  • Du får et kick ud af at skabe kundeoplevelser i et travlt miljø
  • Du er serviceminded, smilende og udadvendt. Det er vigtigt, at du har lyst til at interagere med forskellige mennesker hver dag.
Gem
Salling Salling Søger E-commerce Content Koordinator

Salling, Aarhus

Er du koordineringsstærk med sans for detaljen og har du god forståelse for, hvad kunderne efterspørger? Så er det dig vi leder efter.

Som Content Coordinator har du en varieret hverdag. Dit primære arbejdsområde er at sikre, at varerne kommer online på vores webshops hurtigst muligt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Ligeledes sørger du for, at alle vores varer har informative og inspirerende produktbeskrivelser, der beriger vores produkter, skaber SEO-trafik og har værdi for vores kunder.

Du kan få stor indflydelse på udførelsen af dine arbejdsopgaver, og vi forventer, at du tager ansvar og har konstant fokus på optimering og effektivisering af processerne.

Gem
Salling Delikatesseassistent

Salling, Aarhus

Som salgsassistent i delikatesse- og osteafdelingen i Salling arbejder du med de bedste råvarer. Du får lov til at arbejde med både produktion af vores lækre delikatesser og udvikle dine evner som sælger i den daglige kontakt med kunderne.

Delikatessen er en del af Salling Super, hvor du finder et bredt og varieret sortiment af spændende varer fra hele verden.

Salling Super er et sandt slaraffenland for alle, som sætter pris på kvalitetsfødevarer. Vi vil gerne friste med en altid indbydende og lækker frugt- og grøntafdeling, lækre delikatesser, møre udskæringer, frisk fisk og spændende specialiteter fra hele verden. I Salling Super finder kunderne alt til den kræsne gane – og lidt til.

Gem
Salling Salgsassistent til Salling Supers osteafdeling

Salling, Aarhus

Som salgsassistent i osteafdelingen i Salling Super, arbejder du med de bedste råvarer. Du får lov til at arbejde med både produktion af vores lækre oste og delikatesser samt udvikle dine evner som sælger i den daglige kontakt med kunderne.

Osteafdelingen er en del af Salling Super, hvor du finder et bredt og varieret sortiment af spændende varer fra hele verden.

Salling Super er et sandt slaraffenland for alle, som sætter pris på kvalitetsfødevarer. Vi vil gerne friste med en altid indbydende og lækker frugt- og grøntafdeling, lækre delikatesser, møre udskæringer, frisk fisk og spændende specialiteter fra hele verden. I Salling Super finder kunderne alt til den kræsne gane – og lidt til.

Gem
Salling Køkkens-Souschef til Salling Bistro & Rooftop

Salling, Aarhus

Sætter du gæsterne først, og har du lederevner, masser af drive og operationelle kompetencer? Så har vi det perfekte job til dig.

Som souschef for Salling Bistro og ROOFTOP får du en stor indflydelse på køkkenets operationelle drift, ligesom du deltager i udviklingen af restaurationskoncepter. Som souschef vil du referere direkte til køkkenchefen, som er den daglige leder af hele afdelingen. Afdelingen består af ca. 25 medarbejdere, afhængig af sæson.

Som souschef skal du kunne gå forrest - det er dig, der skal vise vej. Salling Bistro og ROOFTOP er en travl virksomhed, der især i højsæsonerne har mange besøgende gæster.