ALDI Danmark

Simply ALDI. Powered by People.

Det er os, der er her.

For hinanden, for kunden og for den rejse vi sammen er på. Mod et nyt og endnu bedre ALDI.

Mod nye butikker, mod endnu bedre varer, og endnu flere dygtige og dedikerede medarbejdere.

Og hvor hver og en sætter sit præg på rejsen. Det er os, der kræver noget af hinanden. At alle tager fat, står frem og tør at gå forrest. Og aldrig giver op. At vi gør tingene smartere og enklere.

Det kræver også at vi står sammen. Ikke bare som et hold, men som vindere. For det er den mentalitet og kultur, der skal til for at vi lykkes, og for at vi sammen bliver dygtigere dag for dag. I medgang og i modgang.

Det var os der skabte discount i 1977, og nu er det os, der genopfinder det påny. Det gør vi ikke ved at gå i andres fodspor, men ved at finde vores egne veje. Det er den indstilling, der har gjort ALDI til en af verdens største dagligvarekæder med 74.000 kollegaer, som står side om side, skulder ved skulder. Det er os der er hér.

Og os, der er sammen om ALDI.

ALDI

Simply ALDI. Powered by People

"Jeg er glad for mit arbejde, fordi jeg elsker kontakten med vores kunder"

Emma Skov, salgsassistent i ALDI, Slagelse

Genopfind ALDI sammen med os

Hvis du søger forudsigelighed, så er ALDI ikke stedet for dig. Rejsen mod det nye ALDI byder på store forandringer, og det er dig og dine dygtige kollegaer, der skaber dem. Hver eneste dag.

En ambitiøs udfordrer med internationale muskler

Lad os bare sige det ligeud: ALDI Danmark kommer fra baghjul. Vi havde i mange år ikke været gode nok til at forny os. Det er vi i fuld gang med at lave om på med nye flotte butikker, prisvindende varer og en skarpere organisation. Og ambitionen er at udfordre de store og genopfinde discount. Det er en stor opgave, som vi går med den selvtillid og de muskler, det giver at være del af en af verdens største dagligvarekæder med 74.000 kollegaer i ni lande.

Et hold af vindere, der sætter deres aftryk på det nye ALDI

Rejsen mod det nye ALDI kræver et hold af vindere, der har viljen, evnerne og modet til at gå forrest – og som holder ved, selv når tingene bliver svære. Og at vi hver især lægger os i selen for at gøre hinanden bedre. Hvis du kan sætte et aftryk på holdet, kan du sætte et aftryk på det nye ALDI.

Udfordringer der udvikler dig

På rejsen mod det nye ALDI bygger vi vejen, mens vi kører. Det kræver, at du både er vedholdende og god til at rykke hurtigt. Og det kræver, at du kan gå forrest og kan finde nye løsninger. Til gengæld kan love dig, at det vil udvikle dig personligt og fagligt at tage udfordringen op sammen med os.