ALDI Danmark

ALDI hører til blandt de førende på det europæiske marked indenfor dagligvarehandel. Vi handler efter følgende princip: Kvaliteten helt i top – prisen helt i bund. For os er ærligt arbejde og en fair omgang med hinanden grundforudsætningen for succes. Vi er ægte købmænd. Er du også? Så glæder vi os til at høre fra dig.

 

Enkelt, ansvarsbevidst, pålidelig: I over 100 år har traditionelt købmandsskab været grundlaget for ALDI Nord´s vedvarende succes. Vores succes er forudsætningen for, at vi kan videreudvikle os og tage ansvar. Vores adfærd skal bidrage til en bæredygtig, positiv udvikling dér, hvor vi kan gøre en forskel.

 

Som international detailhandelsvirksomhed træffer vi dagligt beslutninger, der har betydning for hele leverandørkæden. Derfor tager vi ansvar for, at arbejdsvilkårene er sikre og rimelige, og at der tages hensyn til miljø og naturressourcer.

 

Vi lægger vægt på langvarige, rimelige og pålidelige forretningsrelationer med leverandører, der deler vores syn på kvalitet og ansvarlig adfærd.