Københavns Universitet

Gem
Københavns Universitet Vicedirektør, Afdelingen for forskning og informationssikkerhed

Københavns Universitet

Vi søger en dygtig leder og sparringspartner for rektoratet og fakulteterne, som kan yde forskningsstøtte af høj kvalitet, har erfaring med informationssikkerhed samt evner at understøtte udvikling og implementering af nye langsigtede initiativer i en professionel og strategisk arbejdende forskningsorganisation.

Vicedirektøren er sparringspartner for rektoratet og leder for Afdelingen for Forskning og Informationssikkerhed. Afdelingen løser forskningsstøtteopgaver på Københavns Universitet i samarbejde med fakulteterne.

Kontorets andre opgaver spænder bl.a. over ledelsesbetjening, koordinering af universitetets indsatser inden for myndighedsbetjening og ph.d.-uddannelse, drift og udvikling af universitetets forskningsregistreringssystem (CURIS) samt politikudvikling for håndtering af forskningsdata.

Gem
Københavns Universitet HR-medarbejdere søges til SUND HR

Københavns Universitet

Brænder du for HR, og ønsker du at arbejde med alle elementer inden for personaleadministration og rekruttering? Interesserer du dig for at arbejde med overenskomster, processer og systemer i en stor statslig organisation? Så er det måske dig, vi søger som HR-medarbejder.

Vi søger flere medarbejdere til faste stillinger med start 1. september eller snarest derefter.

Som HR-medarbejder i SUND HR bliver du en del af et stærkt, fagligt fællesskab, hvor der er tillid til, at vi løfter mere sammen end hver for sig.

Vi tilbyder desuden

  • Et stærkt HR-fagligt og socialt miljø
  • Tæt sparring om opgaveløsningen
  • Løbende udvikling gennem nye opgaver
Gem
Københavns Universitet Business Development Specialist (special consultant)

Københavns Universitet

The Novo Nordisk Foundation Center for Stem Cell Medicine, reNEW, based at Faculty of Health and Medical Sciences, University of Copenhagen is looking for a Business Development Specialist starting as soon as possible or upon agreement.

The reNEW Copenhagen Node is looking for a Business Development Specialist who can assist in identifying and developing exciting research findings into business ideas. Importantly, seed funding is available within the center to support the development of identified targeted projects and thereby prepare these ideas for the market. The role includes but is not limited to:

  • Scoping the Center’s research community for new projects and ideas with potential for developing business opportunities or licenses
  • Maintaining an overview of targeted research projects, agreements, and the implementation of partnerships.
  • Performing patent searchers for targeted research projects
Gem
Uddannelsesjurist søges til Det Samfundsvidenskabelige Fakultet
Har du lyst til at fungere som uddannelsesjuridisk specialist i Uddannelsesadministrationen på Det Samfundsvidenskabeligt Fakultet (SAMF)?
KU - SAMF - Psykologi, København K
Jobcenter
Indrykket: