Ase

Gem
Ase Kickstart din karriere som studentermedhjælp i Ases Markedsteam

Ase, København

Brænder du for at få et job, hvor du kan bruge dine kompetencer indenfor marketing, research, konkurrentovervågning og Go-To-Market-planer?

Som studentermedhjælp i Markedsteamet bliver du en del af en afdeling med ansvar for marketing, produktudvikling, digitale platforme, partnerskaber, salg og analyser.

Du får muligheden for at omsætte din viden i praksis og tilegne en masse nye kompetencer, som vil styrke dit cv og skille dig ud fra dine medstuderende.

Dine opgaver kan variere, men vil primært omhandle:

  • Konkurrentovervågning og markedsresearch
  • Struktureret opsætning af researchdata til brug for flere afdelinger i Ase
  • Dialog med og opfølgning overfor samarbejdspartnere
Gem
Ase
Unik jobmulighed som Salgskonsulent til nyåbnet salgscenter i Århus

Ase

Vi åbner et helt nyt salgscenter den 1. oktober 2022, hvor vi har ambitioner om at etablere et stærkt hold af resultatorienterede Salgskonsulenter.

Vil du med på rejsen og være med helt fra starten, så vi kan tilbyde dig et spændende job med salg og rådgivning i højsædet og mange udviklings- og karrieremuligheder.

Som Salgskonsulenter hos Ase er du med til at sikre vores kunders arbejdsliv gennem en professionel rådgivning i tryghedsløsninger i form af A-kasse, fagforening, løn- og privatforsikringer til lønmodtagere såvel som selvstændige.

Du arbejder med telefonen som dit primære værktøj, og formår på afstand at afspejle den tillid og tryghed som vores produkter skaber for vores kunder. Vi foretager hovedsageligt kald ud af huset, men det kan også være aftaler du selv har booket, eller aftaler booket gennem vores øvrige afdelinger i Ase.

Ase