TV 2 Danmark A/S

Evaluering

Positiv kommentar

God kantine med gode medarbejdere og gode relationer til med arbejdere på dit eget niveau.

Negativ kommentar

Den værste hvepserede du kan stikke hånden ind i. Et hav af mellemledere der tydeligvis er drevet af et system der gør gode medarbejdere til dårlige chefer. Alt for mange nepotistiske forfremmelser der hænger fast i TV 2s politik om at dem på gulvet ikke er noget værd og jo færre fastansatte jo større bonus til lederne. Et system der ikke er bange for at fortælle dig at hvis du ikke synes om lugten i bageriet, så står der 20 andre udenfor der gerne vil have dig jog.

Evaluering

Positiv kommentar

Stort medie hus, mange muligheder for forskellige type opgaver.

Negativ kommentar

Der er stor forskel på fastansatte og freelancere - også freelancere med fast kontrakt. Et klar A og B hold, og det smitter af på dagligdagen. Selvom ledelsen gerne laver tiltag, men som der aldrig følges op på. Er du freelancer, hænger dit job i en langt tyndere tråd, end de fastansatte. Det ses på mange måde i det daglige, specielt i tilspidsede situationer m.m. Men også når der skal evalueres, fastansatte for væsenligt længer snor, selv overfor freelancere der har været i huset i 20 år plus. Odense har udviklet sig til en regulær sekundær afd. af Kbh. Selv det burde være omvendt.

Evaluering

Positiv kommentar

Gode kollegaer i den afdeling jeg var ansat og derfor godt arbejdsmiljø kollegaer imellem. Godt samarbejde mellem kollegaer.

Negativ kommentar

Stor forskel på Odense og København hvad angår arbejdsforhold og karrieremuligheder. Der er en udbredt tendens til, at alle ledende stillinger besættes af mediefolk fra Sjælland, hvilket gør det vanskeligt at komme længere op i systemet, hvis man arbejder i Odense. I min sidste periode som freelancer for TV 2 arbejdede jeg i Odense og mødte aldrig min chef. Langt til cheferne, når de praktisk talt alle sidder i København.

Evaluering

Positiv kommentar

Generelt gode ansættelsesvilkår og ansvarlig ledelse

Negativ kommentar

Med lokationer i Odense og København, er det svært at skabe et godt samlet fælleskab i organisationen. Karrieremuligheder svinger meget fra afdelng til afdeling