Finanstilsynet

Gem
Finanstilsynet
Studentermedhjælper med økonomisk profil

Finanstilsynet, København

Vil du bidrage til, at borgere og virksomheder har tillid til den finansielle sektor og de finansielle markeder? Og ønsker du at styrke dit kendskab til kvalitetssikring af data? Så er jobbet som student i Finanstilsynet måske noget for dig?

Vi søger studentermedhjælp til Finanstilsynets økonomiske sekretariat i en tidsbegrænset ansættelse frem til udgangen af 2022.

I kontoret Økonomisk Sekretariat arbejder vi med risikovurdering af den finansielle sektor og dens virksomheder. Kontoret har en central rolle i det tværgående analysearbejde i Finanstilsynet. Studentermedhjælpernes opgaver i kontoret består primært i løbende at forbedre vores værktøjer til dataanalyse, skabe overblik over finansielle data, udarbejde finansiel statistik og bidrage til Finanstilsynets analyser.

Gem
Finanstilsynet
Drifts- og sikkerhedsmedarbejder

Finanstilsynet, København

Vil du være med til at sørge for, at vi har en optimal drift af Finanstilsynet, så vores bygning og arbejdsplads er funktionel, sikker og pæn indendørs, så vores kolleger trives, og vores gæster føler sig godt modtaget hos os?

Vi er en mindre central funktion, som har til opgave at sørge for driften af vores bygninger og passe på den fysiske sikkerhed i Finanstilsynets domicil, som ligger på to adresser på Christianshavn, og vi har brug for en ny kollega på holdet.

Dit job bliver blandt mange at:

  • Varetage interne serviceopgaver, som løbende opstår i huset
  • Indgå i et godt samarbejde med Bygningsstyrelsens kontaktperson og sørge for, at der bliver fulgt op på aftalen mellem os
  • Være den daglige kontaktperson på facility-området for rengøring, vagt, håndværkerydelser og andre leverandører, der kommer i vores hus
Gem
Finanstilsynet
Informationssikkerhedskoordinator

Finanstilsynet, København

Har du erfaring med implementering og drift af informationssikkerhed, baseret på ISO27001, gerne fra en statslig myndighed, og har du lyst til at bruge den på at styrke Finanstilsynets interne IT- og informationssikkerhed? Så er du måske vores nye kollega, som vil varetage de daglige opgaver med at drive vores ISMS.

Som informationssikkerhedskoordinator vil du skulle arbejde tæt sammen med IT-sikkerhedskonsulenten i Finanstilsynets IT-kontor, og du vil skulle gå forrest i at forbedre informationssikkerhedsniveauet, sikre ledelsesforankringen, drive vedligeholdelsesarbejdet af ISO-standarden implementeringen og løbende vejlede og hjælpe medarbejdere, projektledere og systemforvaltere, når der skal indgås databehandleraftaler, risikovurdere, eller vi skal omsætte ISO-kontroller til praksis udmøntning. Du vil ligeledes indgå i et tæt samarbejde med vores juridiske kontor, som koordinerer GDPR-indsatser.

Gem
IT-supporter til Finanstilsynet
Moment Har du arbejdet førhen som IT-supporter og kan du arbejde mandage og tirsdage i uge 30,31 og 32?
Finanstilsynet, København Ø
Moment
Indrykket: