CP Kelco

CP Kelco ved Køge er med ca. 370 arbejdspladser én af de største produktionsvirksomheder på Sjælland inden for fødevareingredienser. Arbejdspladsen ligger godt placeret ift. offentlig transport, da man både kan benytte togstationen i Lille Skensved og Køge Nord station.

Vi er en del af den globale CP Kelco-koncern, der producerer ingredienser til forbedring af tekstur, konsistens og stabilitet i fødevarer samt i farmaceutiske og industrielle produkter. CP Kelco er den verdensledende pektin-producent. På sitet ved Køge produceres primært ingredienserne pektin og carrageenan (hydrokolloider) på basis af citrusskaller og havtang – og til brug i eksempelvis marmelade, frugt- og mælkedrikke, slik og bageri. Vores vision er at levere innovative produkter af høj kvalitet - baseret på naturens fantastiske ressourcer.

Med en eksport på 98% af produktionen fra Køge-sitet er vi en meget internationalt orienteret virksomhed. De 370 medarbejdere er beskæftiget inden for alt fra produktion, forskning og udvikling, salgs- og kundesupport til back office. Vi sælger til over 100 lande og har et konstruktivt samarbejde med kunderne, som blandt andre er de helt store fødevareproducenter. Faktisk bryster vi os af at være ”customer-obsessed”, da vi sætter kunden i centrum i alt, hvad vi gør.

Hos os hersker en dynamisk atmosfære med attraktive forhold for medarbejderne. Omgangstonen er uhøjtidelig, og vi tager hånd om nye kollegaer og ikke mindst hinanden. Vi har et inspirerende on-boarding-program, der sikrer, at alle nye medarbejdere får en 360 graders indsigt i virksomheden.

Vi har mange forskellige uddannelser, fagområder og håndværk repræsenteret på sitet ved Køge, og udviklingsmulighederne er gode for medarbejderne. Vi fik i 2019 Dansk Industris regionale ’Praktikpladsprisen’, som anerkendelse for vores særlige indsats for at uddanne fremtidens faglærte.

CP Kelco-koncernen har på verdensbasis 7 fabrikker og beskæftiger i alt ca. 2000 medarbejdere. Vi er ejet af det amerikanske familieforetagende, J.M. Huber Corporation, som har gjort det til sin mission at skabe en virksomhed, som vi kan være stolte af og som behandler både medarbejdere og omgivelser virkelig godt. Huber-principperne herunder danner værdigrundlaget for hele vores kultur:

Læs mere på www.cpkelco.com og www.huber.com.

Har du lyst at være en del af CP Kelco? Meld dig ind i vores netværk for talenter på careers.huber.com