Det Kongelige Teater

Gem
Det Kongelige Teater Økonomiassistent

Det Kongelige Teater, København

Vil du være med til at holde styr på finanserne i en af Danmarks mest markante kulturinstitutioner? Så har vi jobbet til dig.

Lige nu søger vi en økonomiassistent, der har lyst til både at arbejde med de klassiske økonomiopgaver som kreditoropgaver, fakturamanagement og compliance, men som også har lyst til at indgå i forskellige sammenhænge og projekter, hvor vi sætter skarpt på processer og ændrer og digitaliserer den måde, som vi arbejder på inden for økonomiområdet. Synes du samtidig, at det kunne være spændende at arbejde med afregning af royalty til rettighedshavere på teaterets forestillinger, er det et ekstra plus.

Du vil indgå i Finans og Indkøbsafdelingen, hvor vi er 9 medarbejdere, der arbejder med finans, regnskab, udbud og indkøb. Vi har tætte samarbejdsrelationer til teaterets afdelinger.

Gem
Det Kongelige Teater Administrationschef til Teknisk Afdeling

Det Kongelige Teater, København

Det Kongelige Teater søger en administrationschef, som kan indgå i tæt samarbejde med og understøtte den tekniske direktør og forestå økonomiske, driftsmæssige og administrative ansvarsområder.

Som administrationschef refererer du til den tekniske direktør og indgår derudover i et tæt samarbejde med afdelingens øvrige ledelse, der består af produktionschefen, scenecheferne for hhv. Operaen, Skuespilhuset og Gamle Scene og chefen for lyd og video.

Du sidder i teatrets ledelsesgruppe, og har således medansvar for at sikre en fælles, tværgående tænkning og koordinering af beslutninger på teatret, herunder implementering af teatrets strategier.

Du skal sikre compliance og en effektiv, agil og transparent administrativ drift, herunder at afdelingens investeringer og diverse udbudssager gennemføres i overensstemmelse med interne og eksterne retningslinjer.

Gem
Det Kongelige Teater Fysio-dramatiske lærere til Operaakademiet

Det Kongelige Teater, København

Operaakademiet søger to til tre fysio-dramatiske lærere til ansættelse pr. 1. september 2022 eller snarest derefter.

Operaakademiet ønsker at udvikle den enkelte studerendes kropsbevidsthed til glæde for den sceniske og sanglige præstation. Derfor skal du udvikle koncepter og fysio-dramatiske projekter svarende til den enkelte studerendes behov. Undervisningen foregår både som soloundervisning og i grupper.

Du skal vejlede de studerende og instruktører i operaprojekter og i samarbejde med Leder af Operaakademiet kunne give feedback til de studerende. Du indgår i samarbejde mellem de sanglige-, sceniske- og fysio-dramatiske faggrupper.

Gem
Vi søger barpersonale til det Kongelige Teaters scener
Kan du holde hovedet koldt i travle situationer og levere en gæsteservice ud over det sædvanlige?
Det Kongelige Teater og Kapel, København K
Jobcenter
Indrykket: