Det Kongelige Teater

Gem
Det Kongelige Teater Økonom

Det Kongelige Teater, København

Det Kongelige Teater er i en god udvikling, hvor økonomiafdelingen spiller en væsentlig rolle i at skabe de bæredygtige økonomiske rammer, udvikle forretningsmodeller og sikre dialog og samarbejde med alle afdelinger såvel som Kulturministeriet om at producere gode oplevelser med scenekunst og musik.

I Budgetafdelingen på Gl. Scene på Kgs. Nytorv, der varetager den centrale koordinering af budget- og økonomistyring, søger vi en ny kollega. Det nuværende arbejde er særligt koncentreret om fuld implementering af en vækststrategi samt en modernisering af teatret ift. at skabe både økonomisk, social og miljømæssig bæredygtighed.

Du skal derfor være en engageret og dygtig analytiker, som kan lide at gå i dialog med mange forskellige fagligheder og løse problemerne sammen.

Gem
Det Kongelige Teater Producent til operaen

Det Kongelige Teater, København

Som producent i Operaen indgår du i et team af projektledere, der håndterer udvikling, produktion og afvikling af såvel store som små operaproduktioner på Det Kongelige Teaters egne scener og på turné.

Producentens opgave er at understøtte den kunstneriske proces ved hjælp af Det Kongelige Teaters projektmodel, hvorfor et stor kendskab/erfaring til en produktions forskellige faser er afgørende.

Producenten fungerer som projektleder af et internt produktionsteam, der omfatter repræsentanter fra Det Kongelige Teaters kunstneriske administration, værksteder og tekniske afdelinger, med ansvar for at produktionen gennemføres til tiden og inden for de økonomiske rammer. Producenten virker derudover som overordnet ansvarlig og sparringspartner for de aktive forestillingers prøveledelse og har gennem hele forløbet en tæt kontakt til forestillingernes kunstneriske hold.

Gem
Det Kongelige Teater søger sceneteknikere (lysprogrammører)
Det Kongelige Teater søger to lysprogrammører, primært til Operaen og med tiltrædelse snarest.
Det Kongelige Teater og Kapel, København K
Jobcenter
Indrykket:
Gem
Projektmedarbejder til Det Kongelige Teaters udendørsforestillinger
Det Kongelige Teater opfører hvert år en stort anlagt udendørs forestilling, skiftevis ved Moesgaard Museum i Aarhus og i Dyrehaven nord for København.
Det Kongelige Teater og Kapel, København K
Jobcenter
Indrykket:
Gem
Balletfaglig vejleder og underviser til Det Kongelige Teaters Balletskole
Vil du være med til at udvikle næste generation af professionelle klassiske balletdansere?
Det Kongelige Teater og Kapel, København K
Jobcenter
Indrykket: