Forenede Service A/S

Gem
Regnskabsassistent

Moment søger for Forenede Holding A/S i Søborg

Har du styr på det regnskabsmæssige og vil du arbejde for en virksomhed, som er passioneret omkring at gøre en forskel?

For vores kunde Forenede Holding søger Moment en regnskabsassistent som er klar til en varieret hverdag, hvor regnskabsopgaverne fylder det meste, men hvor man også hjælper til med en række administrative opgaver.

Du er typen der møder på arbejde med godt humør og får energi af at levere en god service. Du elsker at lykkes, holder af variation i dine arbejdsopgaver og er komfortabel i en organisation i udvikling.

Du har en del erfaring og er forholdsvis selvkørende i forhold til de klassiske regnskabsopgaver. Det er et plus, hvis du tidligere har arbejdet med svenske kollegaer.

Gem
Forenede Service A/S Driftschef – Rengøring i Aarhus – Midtjylland

Forenede Service A/S

Kan du tænke dig at blive en del af Danmarks største privatejede Facility Service virksomhed med kunder inden for både den private og offentlige sektor? Vil du være med til at levere helt igennem ekstra god service og kundetilpassede løsninger, hvor kunden altid er i centrum? Så er du måske vores nye Driftschef inden for rengøringsservice.

Som driftschef bliver du ansvarlig for afdelingens drift og økonomi samt kvaliteten af den leverede service hos kunderne. Du drives af hurtigt at identificere og løse udfordringer, optimere service og skabe/arbejde med udvikling samt bidrage til et fortsat godt arbejdsmiljø ved hjælp af synlig, nærværende og engageret ledelse samt gennemslagskraft.

Driftschefens ansvar er endvidere at støtte, styrke og udvikle servicelederne i drifts- og ledelsesopgaver. Du motiveres af at holde overblik, engagere og involvere dine medarbejdere.

Gem
Forenede Service Digitaliseringsspecialist til implementering og udvikling af ny digital platform

Forenede Service , Brøndby

Brænder du for at arbejde med data, finder du vedligeholdelse af ejendomme interessant, og vil du være med til at løfte vores projektafdeling til næste niveau?

Forenede Service Ejendomsdrift er i en spændende udvikling, og projektafdelingen er bl.a. ved at implementere en ny digital platform der understøtter vores digitale ambitioner. Denne digitale platform skal bl.a. supportere og udvikle de vedligeholdelsesbudgetter, vedligeholdelsesplaner, ejendomsdata, benchmarking mm., som Forenede Service tilbyder vores kunder.

Vi hjælper vores kunder med at vedligeholde, renovere og tilpasse deres ejendomme. Vi løser kundernes projektbehov med fokus på bæredygtighed, viden om ejendommene samt dybt kendskab til driften, og den erfaring gør en forskel, der skaber værdi for vores kunder.

Gem
Forenede Service A/S Engageret økonomimedarbejder

Forenede Service A/S, Søborg/Ballerup

Sætter du pris på fleksibilitet, og vil du være en del af et hus, hvor vi har fokus på, at medarbejderne er nøglen til succes? Er du struktureret og trives du med faste opgaver og samarbejde på tværs af afdelinger, så er det her en enestående mulighed.

Dine primære opgaver vil bl.a. omfatte:

  • Finansbogholderi
  • Bogføring og afstemninger
  • Debitorer
  • Kreditorer
  • Servicere kollegaer ifm. systemer eller spørgsmål
  • Deltagelse i implementering af nyt økonomisystem
  • Backup for kollegaer
  • Ad hoc-opgaver
Gem
Forenede Service A/S Driftschef – Rengøring Syddanmark

Forenede Service A/S, Kolding

Som driftschef bliver du ansvarlig for afdelingens drift og økonomi, samt kvaliteten af den leverede service hos kunderne. Du drives af hurtigt at identificere og løse udfordringer, optimere service og skabe/arbejde med udvikling samt bidrage til et fortsat godt arbejdsmiljø ved hjælp af synlig, nærværende og engageret ledelse samt gennemslagskraft.

Driftschefens ansvar er endvidere at støtte, styrke og udvikle servicelederne i drifts- og ledelsesopgaver. Du motiveres af at holde overblik, engagere og involvere dine medarbejdere. Du skaber og fastholder struktur og kan udvise handlekraft, når du sammen med dine ledere sikrer, at vi lever op til vores aftaler med kunderne. Forventningen til dig er, at du har tæt dialog, og bliver en vigtig sparringspartner for vores kunder.

Gem
Forenede Service A/S Serviceleder søges til kunder på Fyn- og i Sønderjylland

Forenede Service A/S, Kolding

Motiveres du af at gøre en forskel med frihed under ansvar, og ønsker du at bygge videre på dine værdifulde erfaringer som leder?

Forenede Service, rengøringsdivision vest, søger en ambitiøs og serviceorienteret leder, som finder det naturligt at tage ansvar, sikrer en effektivt arbejdende drift, prioriterer det gode samarbejde og lægger en ære i at sikre trivsel blandt medarbejderne.

Overordnet bliver en af dine primære opgaver at være synlig overfor dit team og sørge for, at alle medarbejdere er opdateret på arbejdsopgavernes indhold, er uddannet med kompetencerne til at udføre opgaverne og lever op til den aftalte høje standard.