TP Radio

Gem
TP Radio Hardwareudvikler til elektronikvirksomhed

TP Radio, Greve

Har du passion for hardwaredesign fra ide til færdigt produkt? Har du lyst til at arbejde i en innovativ virksomhed, som byder på spændende udfordringer og stor kreativ frihed? Har du ambitioner om at bidrage til tilblivelsen af helt nye produkter og følge dem fra start til slut? Så kunne et job hos os måske være noget for dig.

I stillingen følger en lang række spændende udviklingsopgaver, som kræver en specialist inden for feltet. Du kommer til arbejde i et lille team af fagligt højt kvalificerede og engagerede software og hardwareudviklere, som har tæt samarbejde med vores produktionsteknikere.

Du vil få medansvar for projekter fra idé til endeligt produkt og mange delopgaverne udføres ofte på egen hånd. Dokumentation og verifikation af prototyper vil ligeledes være en del af jobbet. Du vil også få til opgave at vedligeholde eksisterende produkter.

Gem
TP Radio Salgskonsulent til elektronikvirksomhed

TP Radio, Greve

Ligger opsøgende salg helt naturligt til dig og motiveres du af at skabe tætte kunderelationer? Har du en god forståelse for elektronik og teknologi - og let ved at sætte dig ind i nye ting? Så kunne et job hos os måske være noget for dig.

Hos TP Radio ønsker vi at udvide markedsaktiviteterne i både indland og udland, og har derfor behov for en initiativrig sælger, der via sin indsats kan være med til at sikre TP Radios vækst.

Vi søger en person

  • som har solid erfaring fra elektronikbranchen – helst inden for radiokommunikation
  • som har erfaring fra en lignende stilling
  • som i tidligere eller nuværende beskæftigelse har skabt gode salgsmæssige resultater