Wirtgen Denmark A/S

Save
TEMP TEAM A/S Entreprenørmaskinmekaniker

TEMP TEAM A/S søger for Wirtgen Denmark A/S i Fredericia

Som entreprenørmaskinmekaniker hos Wirtgen Group, bliver du en del af et team med 7 andre montører, som har base på værkstedet i Taulov.

Du vil som oftest være på landevejen, hvor opgaverne vil være service og akutte reparationer af maskiner fra Wirtgen, Vögele og Hamm.

Selvom stillingen til tider kan være meget selvstændig, kan du forvente en virksomhed, der vægter sammenhold og godt kollegaskab højt.

Virksomheden tilbyder frihed under ansvar og løbende uddannelse på Wirtgens hovedkontor i Tyskland.

Check the job satisfaction:
Published:
Save
TEMP TEAM A/S Teknisk account manager

TEMP TEAM A/S søger for Wirtgen Denmark A/S i Fredericia

Har du et højt drive, og skaber du naturligt gode relationer til kunder? Har du interesse for teknik, og trives du i en opsøgende salgsrolle i en specialistvirksomhed? Så er det dig, vi gerne vil have med på holdet som vores nye account manager til Wirtgen Denmark.

Du skal pleje og udvikle den eksisterende kundeportefølje med henblik på salg og service af entreprenørmaskiner fra KLEEMANN. Vi leverer et stort udvalg af knusere og mobile sigteanlæg. Kunderne er i hele Danmark.

Din arbejdsdag vil bestå af salgsaktiviteter såsom kundebesøg, løbende opfølgning samt udarbejdelse og beregning af tilbud. Du har et godt, internt salgsteam i ryggen, der hjælper med den administrative salgsbackup, så du kan bevare dit fokus på salg og kundepleje.

Check the job satisfaction:
Published: