Cook Medical

Gem
Cook Medical
Engineer, AI, Post Market, Quality Engineering

Cook Medical, Bjæverskov

Vil du være med til at undersøge og evaluere medicinsk udstyr, der kan behandle patienter over hele verden med blodkarsygdomme?

Vi har vidt forskellige baggrunde i teamet og det giver os et solidt grundlag for god sparring og et bredt kompetenceområde, som er meget gavnligt i vores daglige arbejde. Din profil kan derfor godt være fokuseret på et specifikt område, som kan bidrage med at løfte hele teamets viden, eksempelvis klinisk viden, teknisk/mekanisk viden og interesse, og/eller evner indenfor dataanalyse.

Vi arbejder primært med at evaluere sager fra vores kunder på markedet, forsøge at forstå, hvad kunden har oplevet i de forskellige hændelser, undersøge returnerede produkter og risikoanalysere de informationer, der modtages på eksempelvis vores Zenith Thoracic-produktportefølje.

Cook Medical
Gem
Cook Medical
Regulatory Affairs-specialister til 1-årige vikariater i Medico-virksomhed

Cook Medical, Bjæverskov

Er du klar til at prøve dine evner af i en global Regulatory Affairs-afdeling, og kunne skrive regulatoriske kompetencer på dit CV?

Du får mulighed for at arbejde med hele ovennævnte produktportefølje og vil sammen med dine kolleger stå for registrering og godkendelse af produkterne, og dermed være med til at sikre, at vi lever op til internationale regulatoriske krav.

Det betyder, at du:

  • Kommer til at arbejde globalt, hvor en stor del af dine opgaver vil være at få vores produkter godkendt i mange forskellige lande i samarbejde med vores samarbejdspartnere - internt såvel som eksternt
  • er i daglig kontakt med kollegaer i Regulatorisk afdeling, Produktionen, Engineering, Kvalitet, R&D, Marketing m.fl. for sparring og for at indhente oplysninger
Cook Medical
Gem
Cook Medical
Kvalitetsorienteret ingeniør til Supplier Quality Engineering

Cook Medical, Bjæverskov

Cook Medical er en global virksomhed i konstant udvikling og for at sikre den fortsatte succes, søger vi en ny kollega til vores Supplier Quality Engineering afdeling.

Du bliver en del af et lille, dedikeret team, der arbejder med at kvalificere, overvåge og evaluere vores eksterne leverandører, ligesom vi også supporterer Supplier Audits og håndterer Non-Conformances vedrørende afviste råvarer.

Du vil støde på mange forskellige opgaver, men du vil især komme til at beskæftige dig med arbejdet med at forberede kvalitetsaftaler med eksterne leverandører, løsning af fejlrapporter og andre kvalitetsmæssige sammenhænge. Desuden vil dine opgaver også bestå af granskning af leverandørdokumentation og de opgaver der er forbundet her med.

Opgaverne kommer også til at bestå af:

  • Planlægge, overvåge og evaluere leverandørernes performance
  • Håndtere leverandørfejlrapporter, herunder SCARs
Cook Medical
Gem
Cook Medical
Engageret og kvalitetsbevidst Quality Engineer

Cook Medical, Bjæverskov

Kunne du tænke dig at få en spændende og vigtig rolle, hvor du arbejder med kvalitetssikring af medicinske produkter, der redder liv?

Som Engineer i CAPA-afdelingen er du altså med til at sikre vores produktkvalitet og processer via review og sparring omkring de valgte aktioner, samt medvirke til at vores regulatoriske processer er i compliance med gældende lovgivning og standarder, herunder ISO 13485 og FDA 21 CFR Part 820.

Helt konkret kommer du bl.a. til at:

  • Sparre med relevante parter i CAPA processen vedr. problemstilling og afklaring af spørgsmål
  • Review CAPA og kommunikation med relevante parter ift. resultat af årsagsundersøgelsen og de valgte aktioner, samt medvirke ved udformning og beskrivelse af effektivitetsmålinger – også kommunikation med procesejere i den øvrige Organisation
  • Medvirke til at løse øvrige afvigelseshåndteringer i vores fejlrapportsystemer
Cook Medical
Gem
Cook Medical
Vil du have en praktikplads, som rimer på produktion, optimering og teknik?

Cook Medical, Bjæverskov

Kom og afprøv dine personlige og faglige kompetencer inden for bl.a. projektledelse og optimering eller brug din tekniske viden i vores Production Support afdeling. Du bliver en del af Cook Medical og får en praktik, der giver mening. Vi udvikler nemlig medicinsk udstyr, der gør en forskel for patienter over hele verden med bl.a. blodkarsygdomme.

Som vores nye praktikant bliver du en del af Cook Medicals virksomhedskultur, der bygger på et stærkt, fælles værdigrundlag, og ansvarsbevidste, kompetente og professionelle medarbejdere er vores vigtigste ressource. Vi lægger derfor vægt på, at du er initiativrig og dygtig til at anvende din viden og faglige indsigt samt har lysten til at lære og være en del af de faglige udfordringer, der er i vores hverdag.

Cook Medical