JEVI A/S

Gem
Jemac Kommunikation ApS El-ingeniør søges til en internationalt orienteret virksomhed

Jemac Kommunikation ApS søger for JEVI A/S i Vejle

JEVI A/S oplever stor vækst og efterspørgsel efter virksomhedens produkter. Derfor har vi brug for en dygtig el-ingeniør til virksomheden, som ligger i Vejle.

JEVI A/S beskæftiger sig med el-tekniske varmeløsninger til danske og udenlandske virksomheder indenfor marine, HVAC, olie & gas, procesindustrien, healthtech, vind, transport og generel industri.

Har du et dybtgående kendskab til normer og regler inden for el-området, og kunne du tænke dig at udvikle dit talent, er du måske vores nye kollega.

Dine opgaver

  • Udbygge og vedligeholde JEVI el-standarden
  • Sikre at virksomheden overholder gældende regler og standarder
  • Kommunikation med kvalitetsafdelingen ang. standarder og normer
Gem
Jemac Kommunikation ApS Indkøbsassistent søges

Jemac Kommunikation ApS søger for JEVI A/S i Vejle

Har du lyst til at arbejde i et lille velfungerende indkøbsteam for en af Europas førende producenter af el-tekniske varmeløsninger? Har du erfaring med teknisk indkøb fra en produktionsvirksomhed, og ønsker du at udvikle dit talent inden for indkøb i en virksomhed med stor ordretilgang, er du velkommen til at lægge billet ind på dette job.

Med reference til indkøbschefen, bliver du del af et kompetent indkøbsteam på tre personer i en afdeling, hvor du har mulighed for at opnå og dokumentere gode resultater på indkøb. Du får en bred kontaktflade på tværs i organisationen samt kontakt til mange leverandører.

Dine opgaver

  • Indhentning af tilbud
  • Disponering og opfølgning
  • Vedligeholde vare- og leverandørstamdata i ERP-system