Dansk Sygeplejeråd

Gem
Dansk Sygeplejeråd
Dansk Sygeplejeråd Kreds Sjælland søger faglig konsulent

Dansk Sygeplejeråd, Borup

Som faglig konsulent i Kreds Sjælland varetager du primært opgaver som rådgiver, sparringspartner og sagsbehandler i forhold til vores medlemmers faglige, løn-, ansættelses- og arbejdsmiljømæssige forhold. Du vil blandt andet skulle varetage forhandlinger, sagsbehandling af person- og arbejdspladssager, overenskomstfortolkninger, og du vil skulle deltage i møder på arbejdspladserne.

Du vil få en hverdag, hvor sparring med kolleger og faglig udvikling vil præge din dag med stor respekt for, at du har brug for introduktion og oplæring. Du vil desuden have et tæt samarbejde med de tillidsvalgte på arbejdspladserne.

Dansk Sygeplejeråd
Gem
Dansk Sygeplejeråd
Jurist til HR-afdelingen

Dansk Sygeplejeråd, København

Dansk Sygeplejeråds HR-afdeling søger en engageret og samarbejdsorienteret jurist inden for HR og Compliance.

Vi lægger i HR-afdelingen vægt på en uformel omgangstone, videndeling samt fælles ansvar. Vi arbejder fleksibelt med bl.a. mulighed for at arbejde hjemmefra. Vi er videncenter for DSR’s samlede organisation, hvilket betyder, at vi arbejder på tværs af enhederne i organisationen.

Arbejdsopgaver og ansvar

  • HR-afdelingen har en stor berøringsflade på tværs af organisationen, så du vil arbejde med mange forskellige kollegaer. Opgavernes karakter kan spænde bredt, derfor er det vigtigt, at du både er meget fleksibel og serviceminded
  • Rådgivning og konkret sagsbehandling i forhold til forsikringer, pressejura, persondataret og kontraktretlige opgaver
  • Understøtte ledelse og konsulenter i forbindelse med ansættelsesbreve, barselssamtaler, feriespørgsmål mv.
Dansk Sygeplejeråd