Akademikernes A-kasse

Gem
Akademikernes A-kasse
Juridisk konsulent til samkøringsområdet (barselsvikar)

Akademikernes A-kasse, København

Vil du yde den bedste service og rådgivning til vores medlemmer? Brænder du for at anvende din ekspertviden inden for et komplekst regelsæt? Så er du måske vores nye barselsvikar som juridisk konsulent inden for samkøringsområdet.

Akademikernes A-kasse arbejder målrettet på at give rådgivning, vejledning og sagsbehandling af højeste kvalitet inden for arbejdsløshedsforsikring, efterløn mv. Juridisk team tæller pt. 16 medarbejdere inkl. 1 juniorkonsulent, og de løser opgaver for hele organisationen.

Du skal have gode evner til at sætte dig ind i digitale værktøjer og samtidig have en tilgang, hvor du naturligt følger med i, hvad der sker på det digitale område, så du altid er up-to-date IT-mæssigt. Det er en forudsætning at have at kendskab til arbejdsløshedsforsikringen.

Akademikernes A-kasse
Gem
Akademikernes A-kasse
IT-chef til Akademikernes A-kasse

Akademikernes A-kasse, København

Vil du være med til at skabe de bedste digitale løsninger for vores 280.000 medlemmer og samtidig sikre stabil drift og IT-systemer for vores kollegaer og medlemmer? Så læs videre.

Vi søger en erfaren IT-chef, som har fokus på stabil drift og samtidig formår at tænke i optimering af IT-anvendelsen for både medarbejdere og medlemmer.

Der er tale om komplekse opgaver, som kræver fagligt og teknisk overblik, nysgerrighed samt gode ledelses- og samarbejdsevner i form af kommunikation og involverende dialog med alle ledere og medarbejdere.

Du kommer ligeledes til at repræsentere IT i vores forskellige styregrupper, som definerer formål og retning for vores strategiske udviklingsprojekter.

Du bliver chef for vores IT-afdeling, som består af ca. 20 medarbejdere, herunder en faglig koordinator. Afdelingen består af 3 teams: IT-support, PO-team samt udviklerteam.

Akademikernes A-kasse