BK Medical

Gem
BK Medical
Er du vores nye Softwareingeniør til et team med masser af specialistviden?

BK Medical, Herlev

Vil du arbejde helt tæt på produkterne, så du direkte kan se, hvordan du er med til at forbedre dem? Bliver du motiveret af at arbejde med en stor og kompleks kodebase, som du får masser af frihed til at udvikle og optimere?

Vi har nu brug for en ny Softwareingeniør til Engine-teamet, der er en del af en større softwareafdeling. Her sidder vi 6 specialister, som i C++ laver den software, der kører på vores ultralydsscannere, inklusive hardware opsætning, realtid-billedbehandling, m.m.

Overordnet kommer du til at bruge din hverdag på at

  • deltage i hele produktudviklingsprocessen fra krav, analyse og design til implementering og test
  • videreudvikle, forbedre og tilføje nye features til den software, vi allerede har
  • lave arkitektur eller design ud fra specifikke projekter
BK Medical
Gem
BK Medical
Er du vores nye tekniker som kan finde alle hullerne i osten!

BK Medical, Herlev

Er du kreativ – og kan du bruge både hænder og hoved til at opfinde og vedligeholde testsystemer, mekaniske og elektroniske, så har vi det perfekte job - og de helt rigtige kolleger - til dig.

I BK Medical er vi stolte over, at vi udvikler og producerer unikke og intuitive ultralyds-systemer, der hjælper kirurger over hele verden til at hjælpe mennesker. Med vores udstyr foretager kirurgerne indgreb og navigerer rundt i menneskekroppen - herunder i hjernen. Det stiller store krav til vores testudstyr, og det er her, hvor du kommer ind i billedet.

Vi har brug for dig til følgende opgaver

  • Opbygge nye og eksisterende testsystemer mekanisk og elektrisk
  • Vedligeholde eksisterende testsystemer
  • Indkøbe nødvendige måleinstrumenter og materialer
BK Medical
Gem
BK Medical
Supplier Quality Manager

BK Medical, Herlev

Kunne du tænke dig en vigtig rolle, hvor du sætter din entreprenante side i spil, mens du er med til at definere og gøre en forskel for både produkter og forretning? Og kunne du tænke dig at være med til at udvikle leverandørkvaliteten?

Hvis ja, så grib muligheden og bliv en del af vores spændende virksomhed i medvind!

Du bliver en del af vores Global Supply Chain-afdeling, som samarbejder dagligt med vores amerikanske kollegaer i teamet. En del af vores strategiske arbejde er at opbygge en forudsigelig leverandørportefølje, der understøtter indkøb af komponenter i korrekt kvalitet.

Supplier Quality Manager er en nyoprettet stilling, der skal sikre leverandør QA samt får ansvaret for udvikling af processer og guidelines for området, ligesom du vil deltage aktivt i den daglige drift på tværs af afdelinger.

BK Medical
Gem
BK Medical
IT Support Technician

BK Medical, Herlev

BK Medical søger en dygtig og engageret IT-support medarbejder til vores IT-afdeling, som på nuværende tidspunkt er på 4 personer. IT-afdelingen varetager opgaver for vores europæiske hovedkontor i Herlev og vores datterselskaber i Europa, Australien og Kina.

IT-afdelingen har dagligt mange spændende opgaver, og vores brugeres behov spænder fra simpelt kontor-IT til det meget specialiserede. Det forventes, du er åben og udadvendt, da stillingen kræver udsøgt IT-service og imødekommenhed i huset. At være serviceminded er i højsæde i denne stilling.

Dine primære arbejdsområder vil bl.a. være:

  • At levere udsøgt IT-support med empati og forståelse for vores kunders behov
  • Opsætning af pc’ere, servere, printere, telefoner, IP-telefoner, mobile devices, netværk, m.m.
  • Setup af konferencerum og vedligeholdelse af IT i huset
BK Medical