Willis Towers Watson

Evaluering

Positiv kommentar

Søde kollegaer.

Negativ kommentar

Løn og vilkår er noget under branchestandard. Selvmodsigende, vilkårlig og illoyal ledelse. Forsøger at presse medarbejdere til gratis overarbejde. En ekstra indsats kan ikke betale sig. Ledelsen påstår at være ambitiøs på medarbejdernes vegne, men udøver det modsatte. Lover et, og gør noget andet. Mange søger væk.

Evaluering

Positiv kommentar

Masser af muligheder for faglig udvikling og for at lov at sidde med det område der interesserer en

Negativ kommentar

Usynlig/manglende ledelse og en kultur hvor det forventes at man arbejder mere end de timer man er ansat til. Ingen teamfølelse, blot en flok individualister.

Evaluering

Positiv kommentar

Gode muligheder for at lære branchen. Stor viden i huset, anerkendt i branchen, der er altid en i virksomheden der kan løse "problemet"

Negativ kommentar

Medarbejderne anerkendes ikke, gode medarbejder stopper ofte pga. kulturen, at være forsikringsmægler smuldre - man går på kompromis og tænker på egen indtjening før kundens. Rådgivningen til kunderne er en sagablot. International virksomhed - på godt og ondt.

Evaluering

Positiv kommentar

Kollegaerne er søde og hjælpsomme. De er gode til forklare problematikker, nye opgaver, programmer mm. Der er motion på programmet 2 gange om dagen, der tager ca. 7-9 minutter, hvilket er meget rart, da arbejdet er stillesiddende. Der er god pensionsordning, fysioterapeut, gode parkeringsmuligheder og nemt at komme til med offentlig transport.

Negativ kommentar

Der er omstruktureringer hvert år, hvilket betyder, at ens kontrakt bliver annulleret og der kommer en ny. Lederne bakker ikke en op, hvis en leder højere oppe kommer på banen. Mulighed for uddannelse er meget begrænset og kan blive trykket i langdrag. Bygningen er kold om vinteren og varm om sommeren. Der forventes overarbejde, men det bliver kaldet for interessetimer, man kan forhandle sig til afspadsering.Der bliver sagt, at man kan udtale sig og komme med kommentarer til ledelsen og lederne, men det bliver brugt imod en ved MUsamtale.

Evaluering

Positiv kommentar

God arbejdsplads

Negativ kommentar

Mange partnere - få ledere

Evaluering

Positiv kommentar

Meget søde kollegaer, gode sociale arrangementer

Negativ kommentar

Mega hårdt arbejdspres, ustruktureret ledelse, hårdt miljø, hvor man sikre sin egen ryg mere end at løfte i flok. Uklar retning ledelsesmæssigt, og tendens til at man skyder nedad hvis der opstår fejl.