Dynaudio A/S

Evaluering

Positiv kommentar

Godt samarbejde i og mellem afdelinger. Mange der brænder for produktet og gerne vil gøre deres arbejde godt.

Negativ kommentar

Kinesiske ejere. Kinesisk ledelse og mange kinesere ansat. Kontrol i stedet for tillid. Meget forvirring om hvilken retning man vil gå. Ledelsesmæssig indblanding i (simple) beslutninger. Ingen medarbejderpleje. Mange der går ned med stress.

Evaluering

Positiv kommentar

Super spændende virksomhedstype. Højkvalitets produkter, der er unikke i branchen. Det giver nogle fantastiske fordele. Ejerne af virksomheden har kæmpe ambitioner for virksomheden, og det giver masser af mulighed for personlig og faglig udvikling.

Negativ kommentar

Med kæmpe ambitioner følger der også forandringer. Det har skabt turbulens i en periode, men Dynaudio er ved at lande i det, og er begyndt at levere positive økonomiske resultater, og positive "medarbejder" resultater. Folk er mere glade og der er begyndt at komme en mere positiv stemning.

Evaluering

Positiv kommentar

Der er gode medarbejdere, der gerne vil brandet og hinanden. Produkterne er fantastiske.

Negativ kommentar

En kinesisk ejer der har købt et “pet project”, og en CEO der fjernstyres fra Kina, som er alt for uerfaren til jobbet men med alt for meget på spil, og en række kinesere i andre ledende stillinger, der alle mangler interkulturel kompetence og et reelt mandat. Hverken ejere eller kinesiske ledere fortår hvad et brand er eller hvad det kræver at beholde sin brand value.

Evaluering

Positiv kommentar

Gode kollegaer, som desværre ikke har noget med stedet at gøre.

Negativ kommentar

Dårlig ledelse, som ikke kigger ned. Medarbejderpleje findes ikke. Svært at udvikle sig, og svært at blive hørt. Virker som om man er ved at flytte produktionen til Kina. Kinesisk ledelse og ejere. Stor udskiftning af medarbejdere, så der mistes meget erfaring hele tiden.

Evaluering

Positiv kommentar

Der er godt samarbejde og gode kollegaer der gerne hjælper hinanden.

Negativ kommentar

Dynaudio er desværre en virksomhed i stor ubalance, hvor der har været stor udskiftning i ledelsen og der har medført et arbejdsmiljø hvor folk er usikre på fremtiden. Der bliver ikke taget højde for trivsel blandt medarbejderne. Dynaudios ejere lytter ikke til deres ansatte, der bliver blot taget beslutninger hen over hovedet på folk og de beslutninger bliver efterfølgende tvunget ned over hovederne på medarbejderne. Jeg har ikke hørt om andre steder hvor stress er en så udbredt sygdom i en virksomhed på tværs af afdelinger.

Evaluering

Positiv kommentar

Rigtigt godt kollegaskab, hvor folk gerne hjælper hinanden hvor de kan.

Negativ kommentar

Firmaet er kinesisk ejet, og der har været stor udskiftning i ledelsen de sidste par år. Dette har givet en del turbulens og utryghed. Folk bliver kørt hårdt, og dette har desværre mundet ud i mange stresssygemeldinger i flere afdelinger. Arbejdspladsen er ikke den gode trygge base med engagerede medarbejdere og ildsjæle som den var for få år tilbage.

Evaluering

Positiv kommentar

Det er en samling af skønne folk der elsker deres fag og som gør hvad de kan for hinanden og for at tingene fungerer.

Negativ kommentar

Ledelsen (ejerne) har totalt ødelagt hvad der tidligere var et godt sted. Beslutninger bliver tvunget igennem oppefra uden der tages hensyn til hvad der reelt kan lade sig gøre. Der er ingen respekt for medarbejdernes trivsel og jeg har aldrig oplevet så mange gå ned med stress på så kort tid i så mange forskellige afdelinger.

Evaluering

Positiv kommentar

Turbulent virksomhed og arbejdsmiljø

Negativ kommentar

Evaluering

Positiv kommentar

Jeg oplevede god kollegialitet, og at opgaver blev taget godt imod, og båret videre

Negativ kommentar

Administrative beslutninger for kraftigt prægede af kinesisk ejerskab