Fonden Dansk Standard

Gem
Fonden Dansk Standard
Studentermedhjælp til arbejde med ledelsessystem

Fonden Dansk Standard, Nordhavn

Har du flair for IT, og arbejder du selvstændigt og metodisk, er du måske den medarbejder, vi søger til overførsel af al indhold i vores kvalitets- og miljøledelsessystem.

Se video om Fonden Dansk Standard som arbejdsplads

Vi søger til snarlig tiltrædelse en medarbejder, som kan arbejde mindst 15 timer ugentligt de næste 3-6 måneder.

Dansk Standard er certificeret efter ISO 9001 og ISO 14001. Vi er ved at implementere en ny platform til vores kvalitets- og miljøledelsessystem og skal derfor overføre al nuværende indhold til Microsofts nye app-baserede platform, herunder teste og kvalitetssikre indhold. Jobbet kræver, at der bliver gået metodisk til værks og med fokus på alle detaljer.

Vi søger derfor en medarbejder, som med stor motivation og vedholdenhed vil gennemføre dette vigtige implementeringsprojekt i samarbejde med kvalitetsteamet.

Fonden Dansk Standard
Gem
Miljømærkning Danmark Konsulent med miljøbaggrund til Miljømærkning Danmark i Løgstør

Miljømærkning Danmark

Vi søger en konsulent til at varetage behandling af ansøgninger til Danmarks officielle miljømærker Svanemærket og EU-Blomsten inden for områderne services, møbler og tekstiler m.fl.

Du skal primært arbejde med produkter som tekstiler og møbler samt services, fx hoteller, restauranter/kantiner og trykkerier. Dine arbejdsopgaver vil primært bestå i:

  • Behandling af ansøgninger om Svanemærket og EU-Blomsten, hvor du i tæt samarbejde med kunden sikrer, at kravene i kriterierne opfyldes og er dokumenteret korrekt. Sammen med kunden planlægger og koordinerer du ansøgningsprocessen og sikrer, at tidsplaner og andre aftaler overholdes.
  • Kontrolbesøg på ansøgende virksomheder for at sikre, at kravene i kriterierne efterleves. Desuden medvirker besøgene til at fastholde og styrke relationen til kundernes tekniske og kommercielle kontakter, så vi gennem dialog kan sikre, at miljømærkerne skaber værdi for kunderne.