Boligselskabet AKB

Gem
Boligselskabet AKB Kommunikationsstærk og udadvendt studentermedhjælper til AKB København

Boligselskabet AKB, København

Har du digitale fingre og øje for den gode historie? Har du lyst til at hjælpe med at formidle de gode aktiviteter og tiltag, der sker i vores mange boligafdelinger? Og giver det mening for dig at arbejde i en branche, hvor vores vigtigste job er at sikre betalbare boliger til alle i hovedstaden uanset indkomstniveau?

Vi har travlt. Derfor er vi på udkig efter endnu en studentermedhjælper, der kan hjælpe os med at løse en del af de kommunikationsopgaver, der lander på vores bord i vores lille team bestående af to chefkonsulenter, to specialkonsulenter og en studentermedhjælper. Vi har brug for dig i cirka 15 timer om ugen og at du starter hurtigst muligt.

Vi tilbyder et spændende, lærerigt og alsidigt studiejob, hvor du får en aktiv rolle i at opsøge og skrive historier og arbejde med drift og udvikling af vores hjemmeside.

Gem
Boligselskabet AKB Social vicevært til Boligselskabet AKB København

Boligselskabet AKB, København

Tre boligafdelinger på Nørrebro søger en rummelig, robust og visionær social vicevært, der har en bred erfaring med socialrådgivning for socialt udsatte mennesker, og som har mod på at arbejde med netværksskabelse og det kommunale system.

De tre boligafdelinger, der søger en social vicevært, er to familieboligafdelinger samt en ældreboligafdeling. Det betyder, at målgruppen for den sociale vicevært er problemramte familier, de svageste beboere, ældre og ensomme samt beboere, der har et særligt behov for støtte som følge af f.eks. sygdom, gæld, misbrug eller konflikt med naboer.

Hovedopgaver for den sociale vicevært er

  • forebygge og håndtere konflikter samt agere mægler ved nabostridigheder
  • hjælpe beboerne med lovgivning og rådgivning, herunder for at modvirke udsættelser
  • motivere ensomme og svage beboere til at deltage i sociale aktiviteter i lokalområdet