Holtec Automatic-Vest A/S

Gem
Pay-Back specialist rekruttering ApS Projektleder med key account-ansvar for innovative automationsprojekter

Pay-Back specialist rekruttering ApS søger for Holtec Automatic i Ikast

På vegne af Holtec-gruppen søger vi en multidynamisk projektleder med key account-ansvar for automationsprojekter til afdelingen i Ikast. Da virksomheden har stor tilgang af nye kunder og spændende opgaver, søger vi en profil, som trives i brændpunktet mellem kunderne og konstruktionsafdelingen. En teknisk profil, der forstår kunderne og kan udvikle deres ideer, specificere projektet og overdrage opgaven til konstruktionsafdelingen.

Med reference til Holtecs afdelingsleder vil du indgå i afdelingens konstruktionsteam, der består af et kompetent team af dedikerede medarbejdere. Når én af Holtecs sælgere har "åbnet døren", skal du som projektleder med key account-ansvar deltage i den første dialog med nye kunder omkring udvikling af ideer, indtil rammen er defineret for det færdige projekt.

Gem
Pay-Back specialist rekruttering ApS Multidynamiske PLC-softwareudviklere

Pay-Back specialist rekruttering ApS søger for Holtec Automatic

På vegne af Holtec Automatic A/S søger vi flere erfarne PLC-softwareudviklere til 7 af Holtecs afdelinger i Esbjerg, Kolding, Hobro, Aalborg, Aarhus, Ikast og Sønderborg, da virksomheden har stor tilgang af nye kunder og spændende opgaver.

Med reference til Holtecs afdelingsleder, vil du indgå i afdelingens softwareteam, der består af dedikerede medarbejdere. Du vil arbejde i en projektorienteret organisation, hvor der er fokus på innovation og nytænkning.

Som softwareudvikler/programmør, skal du, i samarbejde med virksomhedens nuværende programmører i afdelingen, varetage udviklingen af software og automation samt styringsbeskrivelser. Opgaverne kan variere fra en simpel styring til komplette produktionslinjer og kundespecifikke udviklingsopgaver i tæt samarbejde med de andre afdelinger i Holtec.

Gem
Pay-Back specialist rekruttering ApS Multidynamiske elkonstruktører/projektledere til automationsprojekter

Pay-Back specialist rekruttering ApS søger for Holtec Automatic

På vegne af Holtec Automatic A/S søger vi flere erfarne elkonstruktører/projektledere til 8 af Holtecs afdelinger i Esbjerg, Kolding, Hobro, Aalborg, Aarhus, Ikast, Ringkøbing og Sønderborg, da virksomheden har stor tilgang af nye kunder og spændende opgaver.

Med reference til Holtecs afdelingsleder vil du indgå i afdelingens konstruktionsteam, der består af dedikerede medarbejdere. Som elkonstruktør og projektleder, skal du, i samarbejde med virksomhedens nuværende elkonstruktører, varetage udviklingen af kundespecifikke løsninger i rette tid, kvalitet og budgetramme.

Dine arbejdsopgaver kommer bl.a. til at omfatte

  • deltagelse i tilbudsfasen, herunder kalkulation, beskrivelse og præsentation af løsning
  • udvikling og design af kundeløsninger i direkte dialog med kunden
  • design og dokumentation i PCSCHEMATIC, EPLAN eller SEE Electrical (CADdy ++)