BORG Automotive A/S

Gem
Hansen Toft A/S Fragt- og toldansvarlig – bæredygtige autoreservedele

Hansen Toft A/S søger for BORG Automotive A/S i Silkeborg

Du deltager i drift og udvikling af transport og logistik hos markedsledende, international green tech-koncern i høj vækst.

BORG Automotive (1.800+ FTEs) er veldrevet, danskejet og hurtigt voksende - og en førende europæisk koncern inden for renovering af brugte komponenter til biler. Ejerskabet er finansielt stærkt, og forventningen er fortsat vækst og investeringer. Dine nøgleopgaver bliver:

  • Ansvar for gruppens toldprocesser. Herunder udvikling, implementering/overdragelse og support af processer og værktøjer, der understøtter gruppens internationale handel.
  • Kommunikation internt samt eksternt omkring toldprocesser samt sikre overholdelse af regler på toldområdet.
  • På sigt varetagelse et andet selvstændigt ansvarsområde som fx søfragt, herunder deltage i udviklingsprojekter på tværs af organisationen.
Hansen Toft A/S
Gem
BORG Automotive A/S
Pricing Specialist – med skarp kommerciel profil

BORG Automotive A/S, Silkeborg

Vil du beskrive dig selv som analytisk, kommerciel og god til samarbejde? Motiveres du af at arbejde med udvikling, og er du nysgerrig på kompleksitet? Så er du lige præcis den profil, vi står og mangler til vores Price Management-funktion. Hos BORG Automotive vil du blive en del af et lille team med stor indflydelse på virksomhedens konkurrence- og indtjeningsevne.

Du vil i dit job komme til at arbejde med hele prissætningsprocessen. Dette vil blandt andet omfatte styring og optimering af priser, beregning af tilbud og lønsomhedsanalyser, prisimplementering samt controlling og andre ad hoc-opgaver.

Dine opgaver vil være sat i et kommercielt lys, hvor kunden er i fokus. Du vil i stor grad komme til at samarbejde med salgsafdelingen, hvor du vil være specialist indenfor pricing.

BORG Automotive A/S
Gem
BORG Automotive A/S
IT Security Administrator

BORG Automotive A/S, Silkeborg

We are looking for an IT Security Specialist to, in cooperation with the IT Security Manager and the rest of the IT team, develop, implement, and maintain our security systems.

You will be responsible for preventing unauthorized access to our data and responding to privacy breaches. In this role, you should be knowledgeable about security frameworks and systems. If you are also a problem-solver and have good cooperation skills, we’d like to meet you.

BORG Automotive offers you:

  • Paid internet connection and mobile phone (Denmark only).
  • Employment in a growing company and an international environment.
  • Good career opportunities.
BORG Automotive A/S
Gem
Hansen Toft A/S Sales Director - BtB-salg af bæredygtige autoreservedele

Hansen Toft A/S søger for BORG Automotive A/S i Silkeborg

Strategisk stærk leder med lyst til at lede og udvikle større salgsorganisation (25+ FTEs) i markedsledende, international green tech koncern i høj vækst.

BORG Automotive (1.800+ FTEs) er veldrevet, danskejet og hurtigt voksende - og en førende europæisk koncern inden for renovering af brugte komponenter til biler. Ejerskabet er finansielt stærkt, og forventningen er fortsat vækst og investeringer. Ledelsen og ejerskabets ambition er at fordoble omsætningen de kommende år via opkøb og organisk vækst og i samme periode styrke og effektivisere interaktionerne med kunderne markant.

For at nå de strategiske målsætninger er salgsorganisationen reorganiseret, og man søger en ledelsesstærk Sales Director. BORG er knyttet sammen med kunderne i integrerede partnerskaber, og salgsudvikling af nuværende kunder og erhvervelse af nye sker derfor via professionelt relationssalg.

Hansen Toft A/S