Message A/S

Gem
Message A/S
Sales Assistant

Message A/S, Kolding

Elsker du at levere service på højt plan, går du op i KPIer, gode resultater og kan du bidrage med godt humør og højt energiniveau?- Så er det måske dig vi søger.

Vi søger en engageret og serviceminded salgsassistent, der kan give vores kunder en inspirerende shoppingoplevelse. Du stræber efter at gøre det bedste, i alt hvad du gør, og har en stor interesse for modebranchen. Du drives af salg, KPI-mål, har masser af gåpåmod og er motiveret for at drive og udvikle salget i butikken. Det er en fordel hvis du er kreativ og har sans for god visuel merchandising.

Arbejdsopgaver:

  • Salg, opnå opsatte mål og budgetter og sikre højt kundeservice niveau
  • Visuel Merchandising af butikken- sikre en inspirerende butik, godt flow i varerne og et visuelt udtryk der stemmer overens med vores koncept og strategi
  • Vare- og lagerstyring
Message A/S
Gem
Message A/S
Store Manager

Message A/S, Herning

Som butikschef er du en af nøglepersonerne i vores retailunivers, og gennem faglighed leder du dit team mod den fælles målsætning og agerer som en entreprenør for virksomheden, hvor respekt, udvikling, teamspirit og humør er i højsæde.

Du får ansvaret for den daglige drift af butikken, det vil sige alt fra salgsresultater, lagerbeholdning og budgetter, udvikling, ledelse samt kommerciel merchandising.

For at få succes i jobbet skal du gå forrest, være synlig for kunder og medarbejdere og få det bedste ud af dit team for at skabe en inspirerende shoppingoplevelse for vores kunder.

Message A/S