Eltronic Fueltech A/S

Gem
Eltronic Fueltech A/S
Strategic Project Purchaser

Eltronic Fueltech A/S, Hedensted

Vil du være en del af en global virksomhed, som udvikler og leverer klimavenlige teknologier, der bidrager til den grønne omstilling i den maritime sektor, og ønsker du en spændende hverdag med stor indflydelse, gode kolleger og en fast base i Hedensted? Så er det måske dig, vi søger.

Som Strategic Project Purchaser hos Eltronic FuelTech bliver dine arbejdsopgaver følgende: Deltage i udviklingsprojekter og optimere samarbejdet med udviklingsafdelingen i valget af leverandører

  • Være bindeled mellem udviklingsafdelingen og leverandørerne i forbindelse med projekter.
  • Koordinere indkøbet til projekter og sikre indkøbsprocessen.
  • Opbygge og vedligeholde leverandør kartotek.
Eltronic Fueltech A/S
Gem
Eltronic Fueltech A/S
Montagemedarbejdere

Eltronic Fueltech A/S, Hedensted

Ønsker du en hverdag med medbestemmelse, gode kolleger og et højt teknisk niveau?

Hos Eltronic FuelTech i Hedensted vækster vores forretning, og vi har travlt med udvikling og produktion af vores gasventilsystemer til marinebranchen. Derfor søger vi lige nu medarbejdere til vores montageafdeling. Vi søger en erfaren og teknisk dygtig kollega til mekanisk montage på vores gasventilsystemer. Du får fast daglig base i Hedensted. Du bliver ansvarlig for egne opgaver, men kommer til at arbejde tæt sammen med engagerede kolleger i produktionen. Stillingen refererer til Production Manager.

Vi tilbyder en spændende stilling i en innovativ virksomhed præget af højt humør, et uformelt miljø og fantastiske kolleger. Eltronic FuelTech A/S er en virksomhed i vækst. Der er derfor gode udviklingsmuligheder både fagligt og personligt. Vi tilbyder attraktive personaleforhold samt løn efter kvalifikationer.

Eltronic Fueltech A/S