TDC NET

Gem
TDC NET 25 fiberteknikere søges til København og Nordsjælland – vi giver uddannelsen

TDC NET

Vil du være fremtidens fibertekniker i København og Nordsjælland? - så giver vi dig en certificeret fiberuddannelse.

Vi arbejder på fremtidens fiberinfrastruktur i København og Nordsjælland. Dine opgaver indebærer arbejde med anlæg af fiberinfrastrukturen ude i nettet herunder opsætning af hoved- og lokalfordeler og husinspektion sammen med slutbrugerkunden i forbindelse med placering af KAP-stik.

Du har håndværksmæssig flair, ligesom kendskab til fiberarbejde er en fordel, men ikke et krav. Derudover har du rutine i at arbejde med en pc. Vi forventer, at du kan yde en god kundeservice, kan arbejde metodisk og både arbejde i teams og selvstændigt samt ”holde hovedet koldt”, når der er meget at se til. Du tager ansvar og ved, hvad det vil sige at håndtere kunder og arbejdsopgaver professionelt.

Gem
TDC NET TDC NET søger 8 kørende teknikere til København & Nordsjælland

TDC NET

Kørende teknikere søges til Danmarks førende leverandør af digital infrastruktur.

Vi arbejder på nutidens og fremtidens spændende platforme: Fiber og Coax. Dine opgaver vil spænde fra installations- og fejlretningsopgaver for vores samarbejdspartnere og deres kunder.

Vi tilbyder:

  • Individuel oplæringsfase med både certificeret uddannelse og praktisk Hands-On oplæring
  • +560 dygtige og engagerede kollegaer med mange års erfaring
  • Mulighed for at arbejde med den nyeste teknologi inden for data og TV
  • En spændende hverdag hos Danmarks største digitale infrastruktur selskab
Gem
TDC NET Finance Associate

TDC NET, København eller Aarhus

Nu har du mulighed for at blive en del af en ansvarsbevidst afdeling i TDC NET Finans og være med til at holde styr på vores pengestrømme.

Du får ansvaret for dine egne opgaver, hvoraf de primære blandt andet vil være:

  • Kontrol af fakturaer til kunder og fra leverandører
  • Afstemning af indbetalinger og udbetalinger indenfor debitor- og kreditorstyring
  • Dialog med interne og eksterne samarbejdspartnere med henblik på at sikre rettidig betaling

Vi prioriterer fællesskabet højt, da de bedste resultater bliver skabt gennem holdånd, samarbejde og et godt arbejdsklima. Derfor kan du se frem til at blive en del af et dygtigt team med en høj trivsel, gode kollegaer og en masse spændende opgaver, som vi løser både individuelt og i fællesskab.

Gem
TDC NET Program Lead for our Customer Alignment Program

TDC NET, Copenhagen

Reporting to the SVP of Business Transformation & IT, you will step into a setting where one of several objectives is to terminate the technical legacy applications, which for historical reasons have been shared with Nuuday. Thus, you will be directly responsible for driving TDC NET projects to deliver this goal, ensuring that all dependencies are being closely monitored and handled.

You will be a key link between TDC NET and our costumer, constantly ensuring that we align on deliveries. In addition to the SVP of Business Transformation & IT, you will be working closely with our CIO, our customer and TDC NET request owners, project managers and other relevant stakeholders. Specifically, you will:

  • Maintain an overview of projects and deliveries
  • Govern the flow of new requirements and escalations
  • Ensure financial transparency
Gem
TDC NET Fiberkonsulent - Understøttelse til sikring af TDC NETs fiberudrulning

TDC NET, København

Som vores nye fiberkonsulent bliver du en del af Fiber Design & Deliverys Planning & Vendor Management team i TDC Net. Vi har ansvaret for at understøtte til et godt fundament og samarbejde med vores leverandører og samarbejdspartnere til sikring af vores fiberudrulning i TDC NET.

I en nyoprettet stilling vil du i tæt samarbejde med dine kollegaer såvel i teamet som på tværs af TDC NET understøtte til sikringen af fremdrift på vores ambitiøse fiberudrulning.

Din primære opgave vil igennem tydelig tilstedeværelse ude ved vores projekter være at møde beboere og borgere, hvor du understøtter på spørgsmål om, hvordan processen i at få etableret en fiberforbindelse praktisk forløber, før, under og efter at TDC NET udruller fiber i deres nærområde.

Gem
TDC NET Produktionsplanlægger

TDC NET, Tranbjerg eller København

Taktisk og operationelt ansvarlig for planlægning og sikring af kapacitets til TDC NET´s store målsætning på fibernet til 1 million husstande.

Som Produktionsplanlægger vil du i tæt samarbejde med dine kollegaer få ansvaret for at planlægge, justere og optimere planlægningen af vores fiberudrulningsprojekter, du får ligeledes ansvaret for at forbedre vores IT-understøttelse og optimering af planlægningsprocesserne samt sikre vi herigennem opnår vores produktionsmål.

Din primære opgave vil bestå i dagligt at sikre en god planlægning og monitorere vores kapacitetsudnyttelse på tværs af TDC NET´s Fiberprojekter i et tæt samarbejde med vores leverandører. For herigennem sikre, at TDC NET har kapacitet nok til at løse vores store fiber-udrulningsplan.