Firtal Web A/S

Gem
Firtal Web A/S
Kundeservicemedarbejder (studentermedhjælper)

Firtal Web A/S, Lystrup

Brænder du for levere kundeservice i særklasse, og har du lyst til at gøre en forskel i samarbejde med vores allerede dygtige kundeserviceteam, der er ansvarlige for at guide og hjælpe alle vores kunder? Så læs med her!

Som medarbejder i vores kundeserviceafdeling, arbejder du benhårdt på at løse vores kunders henvendelser. Du vil, på lige fod med resten af teamet, varetage kommunikationen med kunderne, herunder guide og løse de udfordringer de måtte have på mailen eller i telefonen.

Helt konkret omfatter dine kommende arbejdsopgaver bl.a.:

  • Håndtering af kundehenvendelser på mail og telefon - herunder rådgivning og fejlfinding.
  • Tackle ombytninger, annulleringer og refunderinger.
  • Oprettelse af ordrer.
  • Sparring med din teamleder og optimering af arbejdsgange og processer.
Firtal Web A/S
Gem
Firtal Web A/S
Teamleder til ungt lager

Firtal Web A/S, Lystrup

Har du evnerne til at tage teten som teamleder på vores lager, hvor vi dagligt sender +4000 ordrer afsted? Og har du lyst til at være en del af vores store vækstrejse med Matas på sidelinjen, hvor du aldrig løber tør for opgaver? Så læs med her og søg stillingen.

Vi leder efter en arbejdende leder, der ikke er bange for at tage initiativ og løfte det ansvar, det kræver, for at drive vores lager og teamet til resultater. Vi sender mange pakker dagligt og jagter konstant den optimale performance - derfor er det vigtigt, at du motiveres af at nå fastlagte KPI’er samtidig med, at du kan bevare overblikket og sikre, at hele teamet følger trop.

Firtal Web A/S
Gem
Firtal Web A/S
Administrationselev til ecommerce-virksomhed

Firtal Web A/S, Lystrup

Har du interesse for indkøb og logistik, og er du tilmed god til at bruge penge på beauty- og/eller helseprodukter? Så kan det være, du skal hjælpe os, så vi altid har de rigtige varer på hylderne til vores kunder.

Sidder du og tænker: “Det tror jeg da nok lige, jeg skal!” -Så læs med hér og søg en af vores to elevstillinger i vores replenishment-team.

Hvad skal jeg helt præcis lave?

-Vil du helt sikkert spørge om, som det første. Vores replenishment-team bestiller hver dag rigtig mange varer hjem fra vores leverandører, hvorfor du får en central rolle ift. at opbygge et godt forhold til dem. Du vil ligeledes få et tæt samarbejde med teamlederne på vores lager samt vores økonomi- og kundeserviceafdeling, og det er derfor vigtigt, du er Teamplayer med stort T.

Firtal Web A/S