Coop365 Discount

COOP365 ER LAVPRIS — SOM DET BURDE VÆRE

Coop365 et nyt, grønt koncept, som vi ruller ud over hele Danmark. Og vi er godt på vej. Danskerne er nemlig vilde med at handle både billigt, godt og nemt. Tre ting som normalt er hinandens modsætninger, men ikke i Coop365. Vi kalder det ikke discount. For det ord synes vi faktisk er sådan lidt discountagtigt og ikke rigtig dansk. Vi kalder det lavpris. Det siger det hele. Lav Pris. 365 dage om året.

Mere om Coop365
coop365

ET STÆRKT FÆLLESSKAB

Coop365 er som en stor familie. Her hjælper og kender vi hinanden – og du står aldrig alene. Du har altid dine kolleger og et stærkt bagland i ryggen. Fælleskab, vinderkultur og lysten til sammen at skabe succes fylder ekstra meget på vores hylder.

UDDANNELSE OG UDVIKLING ER IKKE EN MANGELVARE

I Coop365 kan du tage lige så meget ansvar, du kan bære på dine skuldre. Her er plads til ambitioner, og vi har et godt øje til dem, som vil noget mere. Samtidig kan du læne dig op ad en stærk holdånd, for vi ved godt, at salg og god service er noget, vi skaber sammen.

Så du skal bare gi’ den hele armen! Der er højt til loftet hos os og masser af muligheder for dig, der vil frem. Både inden for Coop365 og i hele Coop.

MASSER AF MULIGHEDER PÅ ALLE HYLDER

Er du klar til at gi’ den en ekstra skalle og gøre en forskel i fremtidens grønne lavprissupermarked, så kan du godt sætte næsen op efter et job i Coop365. Vi har hele tiden brug for nye, dygtige kolleger og har altid masser af jobs på hylden, til de der vil med på rejsen.

coop365

Som medarbejder får du meget mere i kurven

Coop tilbyder løn og ansættelsesvilkår, som er konkurrencedygtige i forhold til det øvrige arbejdsmarked, og derudover har vi en række medarbejdergoder.

coop365
coop365
coop365

FLEKSIBILITET OG FRIHED TIL ANDRE TING I LIVET

I Coop365 kan du selv planlægge din hverdag. Vi tror nemlig på det hele menneske og et liv, hvor der også er tid til andet end at arbejde. Vi gi’r den gas, når det gælder. Og gi’r plads til at holde fri. Så der også er tid til at spille fodbold, hente børn og være sammen med familie og venner. Det handler om frihed under ansvar – og om at ha’ mere overskud i hverdagen til andre ting i livet.

Vil du vide mere?

Så kig ind på vores karriereside, og se om der er en ledig stilling, der matcher dine kompetencer og ambitioner.

Du kan også læse mere om Coop og værdier ved at besøge om.coop.dk/forside.