Anzet A/S

Save
Anzet A/S Vikar Regionschef til Sjælland og øerne

Anzet A/S Vikar , Næstved

Er du kommercielt tænkende med kunderne i fokus? Brænder du for vækst, og har du lyst til at blive en del af en engageret organisation, hvor du som regionschef får ansvaret for vores vikarforretning på Sjælland og Lolland Falster?

Som Regionschef hos Anzet A/S Vikar får du stor medindflydelse på vikarforretningens fremtidige strategi. Du bliver medansvarlig for indfrielse af budgetter samt ledelse og udvikling af den eksisterende vikarforretning. Du bliver direkte ansvarlig for vores tre afdelinger i Næstved, Greve og Nykøbing F. og vil i øvrigt have et tæt samarbejde med Anzet’s øvrige forretningsområder.

Blandt de centrale forretningsområder er:

  • Dialog i den øverste ledelsesgruppe om bl.a. strategier, budgetter og prioriteringer.
  • Sikring af samarbejde på tværs af afdelinger og forretningsområder.
  • Sikring af vækst hver eneste måned, kvartal og år.
Check the job satisfaction:
Published:
Save
Anzet A/S Facility Coordinator

Anzet A/S, Ringsted

Vi søger en ansvarsbevidst facility coordinator til at sørge for, at vores bygninger, installationer og udendørsarealer på vores lokation bliver tilfredsstillende vedligeholdt, og at funktionerne i bygningerne løbende bliver optimeret på bedst mulig måde.

Dine opgaver omfatter blandt andet

  • Systematisering af alment vedligehold af bygningerne indvendigt og udvendigt
  • Forståelse for og vedligehold af eksisterende installationer (VVS, grundvandskøling, elektriske systemer, IT, ventilation, brandanlæg, tyverisikring)
  • Systematisering af alment vedligehold af udendørsarealer
Check the job satisfaction:
Published: