Tech-Huset ApS

Gem
HumanTrust A/S
Projektleder, der kan skabe, designe og optimere i Revit

HumanTrust A/S søger for Tech-Huset ApS i Kolding

Ønsker du et selvstændigt job med stor indflydelse på egen hverdag og planlægning af egne indsatser? Har du indgående erfaring med BIM og IKT? Og vil du lede både medarbejdere og projekter i byggebranchen?

Tech-Huset er fremtidens konsulenthus med speciale i maskin- og byggebranchen. Du kan se frem til følgende opgaver og ansvarsområder:

  • Drive diverse projekter fremad inkl. opfølgning og ugentlig gennemgang af pipeline, tidsplan m.m.
  • Erfaring med VVS, el samt ventilation (tekniske installationer) er en fordel
  • Lede og motivere konstruktions- og tegningsteamet på p.t. 12 personer
HumanTrust A/S
Gem
Tech-Huset ApS Maskiningeniør

Tech-Huset ApS, Kolding

Vi ønsker at udvide vores allerede kompetente team, og søger derfor endnu en maskiningeniør. Som konsulent hos os kommer du primært til at sidde ved vores kunder, hvor du blandt andet skal lave udviklings- og konstruktionsopgaver. Derfor har vi brug for dig, der har erfaringen og selvtilliden til at arbejde selvstændigt på projekterne.

I Tech-Huset tilbyder vi en arbejdsplads med højt til loftet, hvor du har ansvaret for dine egne projekter fra dag et. Vi står klar med et stærkt bagland, hvor du altid kan komme forbi og sparre med mange dygtige kollegaer. Hos os spænder opgaverne bredt, vi tilbyder løsninger til både store og små projekter. Det er derfor vigtigt, at du er åben for nye udfordringer, hvor vi kan være med til at udvikle på dine i forvejen skarpe kompetencer.