Kereby ApS

Gem
Kereby ApS
Controller

Kereby ApS, København

Ønsker du et selvstændigt ansvar for en portefølje af ejendomme og en bred berøringsflade i hele virksomheden? Så er du måske vores nye kollega.

Hos Kereby søger vi en controller til vores team, der varetager regnskab, budgetter, controlling samt rapportering.

Vi udvikler på alle vores ejendomme, og controllerfunktionen indgår som et væsentligt element i den tværgående koordinering af både drift- og byggeopgaver på vores ejendomme. Du vil derfor løbende have kontakt til alle dele af virksomheden. Sammen støtter vi hinanden og sørger for, at vores kunder er stolte af at bo i vores ejendomme.

Kereby ApS
Gem
Kereby ApS
Advokat eller advokatfuldmægtig inden for fast ejendom

Kereby ApS, Nordhavn

Vil du være med til at udvikle den juridiske afdeling i en vækstvirksomhed inden for ejendomsinvestering til at være Danmarks bedste? Og ønsker du en unik berøringsflade med verdens største kapitalfond og blive en del af Blackstones verdensomspændende netværk? Så har vi måske jobbet til dig.

Hos Kereby søger vi en ejendomsadvokat eller advokatfuldmægtig med erfaring inden for fast ejendom til vores juridiske afdeling. Her vil du være med til at udvikle et professionelt og unikt ejendomsinvesteringsselskab.

Det er en fordel, hvis du minimum har et års erfaring som advokatfuldmægtig eller er advokat. Vigtigst for os er, at du brænder for og ønsker at dygtiggøre dig inden for fast ejendom. Vi lægger vægt på, at du får de bedste muligheder for at udvikle dine evner og interesser og selv har indflydelse på dine arbejdsopgaver og ansvar.

Kereby ApS