System TM A/S

Gem
System TM A/S
Medarbejder til PTA

System TM A/S, Odder

Ønsker du et job med en høj grad af frihed og medindflydelse – både på dine opgaver og din arbejdsdag? Vil du være med til at løfte vores produktion til næste niveau? Vil du være en del af en global virksomhed, der udvikler og producerer kundetilpassede løsninger af høj kvalitet til træindustrien?

Til styrkelse af vores produktionstekniske team søger System TM en PTA-medarbejder med kerneopgaver inden for optimering af vores produktion. Stillingen er nyoprettet og refererer til Head of Procurement.

Du får en nøglerolle i et velfungerende team, og det bliver din fornemste opgave at understøtte produktionen og fungere som bindeled mellem produktion, indkøb og konstruktionsafdelingen. Du får det overordnede ansvar for at vurdere produktionsgrundlaget (tegninger, ruter og styklister) og sammen med indkøb og egenproduktion beslutte, hvilke dele der skal produceres internt, og hvilke der skal outsources.

System TM A/S
Gem
System TM A/S
Commissioning Manager

System TM A/S, Odder

Brænder du for tekniske løsninger og høj kundeservice med fokus på kvalitet? Motiveres du af at rejse og kommunikere med andre kulturer? Ønsker du en spændende og alsidig hverdag på en dynamisk arbejdsplads, hvor du kan gøre en forskel? Vil du være en del af en global vækstvirksomhed, der udvikler og producerer kundetilpassede løsninger af høj kvalitet til træindustrien?

Vi har stadig forrygende travlt og søger derfor endnu en dygtig Commissioning Manager, der efter grundig oplæring kan tage ansvaret for indkøring af vores højteknologiske produktionslinjer til træindustrien, og som har interesse i og lyst til at rejse over det meste af verden.

Ud over at være firmaet ansigt udadtil vil du få en bred vifte af opgaver, bl.a.:

  • deltage i anlægsafprøvning inden levering
  • deltage i kundeinspektion og FAT-test inden levering
  • have ansvar for indkøring ved kunden
System TM A/S
Gem
System TM A/S
Servicetekniker

System TM A/S, Odder

Brænder du for tekniske løsninger og kundeservice med fokus på høj kvalitet? Motiveres du af at rejse og kommunikere med andre kulturer? Ønsker du en spændende og alsidig hverdag på en dynamisk arbejdsplads, hvor du kan gøre en forskel? Vil du være en del af en global vækstvirksomhed, der udvikler og producerer kundetilpassede løsninger af høj kvalitet til træindustrien?

System TM er i en rivende udvikling, og derfor har vi behov for at udvide og styrke vores serviceafdeling med endnu en servicetekniker. Som servicetekniker hos System TM vil du få mulighed for at få hele verden som din arbejdsplads.

Dine primære arbejdsopgaver

  • servicere, vedligeholde, opgradere og optimere eksisterende System TM-anlæg
  • tilbyde og foretage optimering af kundens systemer og maskiner
  • vejlede og undervise vores kunder i betjening, indstilling og vedligeholdelse af deres maskiner
System TM A/S