SEGES Innovation

Gem
SEGES Innovation Event projektleder

SEGES Innovation, Aarhus N

Vil du have ansvaret for udvikling, planlægning og eksekvering af kongresser og events, som er rettet mod landmænd og de virksomheder, der arbejder med og for landbruget i Danmark og resten af verden?

Og trives du med at færdes blandt alt fra landmænd og fagnørder til bestyrelsesmedlemmer og direktører, samtidigt med at du elsker at stille dig på ølkassen for at udfordre, finde på, fejre, jonglere og både kan regne og regne tingene ud, … så vil du passe perfekt ind i vores event-team.

Dit job som event projektleder bliver at:

  • Have det overordnede ansvar for ’dine’ events og sikre, at alt glider – lige fra det økonomiske ansvar og planlægning til programlægning og afvikling. Intet af dette foregår alene, men er et samarbejde med både fagspecialister og andre kollegaer
Gem
SEGES Innovation PROJEKTKOORDINATOR

SEGES Innovation, Aarhus

Vi har travlt og er derfor på udkig efter en ny holdkammerat. En koordinator, som har erfaring med ledelsessupport og gerne projektadministration. Er du stærk på tal og it, og har du ben i næsen, så er vi måske dit nye hold.

Vi tilbyder et spændende og udviklende job som projektkoordinator, hvor du skal bidrage til innovative projekter, der skaber værdi for samfundet. Du kommer til at arbejde sammen med engagerede projektledere og specialister, der brænder for økologisk landbrug og bæredygtighed. Hop ombord på holdet og skab en karriere med mening.

Opgaverne er bl.a.

  • Support til projektchef og projektledere, herunder opfølgning på aktiviteter og deadlines
  • Udarbejdelse af aftaler med leverandører i projekter
  • Opfølgning på leverancer, milepælsplaner og ressourcer i projekter
  • Kontering, opfølgning og kontrol af leverandørfakturaer
  • Mødebooking, rejsebestilling
  • Sproglig korrektur og kvalitetssikring af skriftlige materialer
Gem
SEGES Innovation PA/KOORDINATOR TIL DIREKTIONEN I LANDBRUGETS INNOVATIONSHUS

SEGES Innovation, Aarhus

Du vil indgå som primær PA for vores administrerende direktør. Herudover bliver du sammen med det øvrige ledelsessekretariat det naturlige omdrejningspunkt for direktionens aktiviteter som helhed - og skaber overblik over relevante mødefora på tværs af organisationen. Det vil blive dit ansvar at sikre god forberedelse af høj kvalitet, at tingene glider og kommer til at ske. Derudover sikrer du god dialog og resultater gennem relationer.

Du får som PA/koordinator et tæt samarbejde med ledelsen ift. at sikre flow, forberedelse, udvikling og smidige arbejdsgange i en hverdag med fart på. Du får mange kontakter i organisationen via opgaverne, som bl.a. omfatter:

  • Daglig mail- og kalenderhåndtering, der proaktivt sikrer direktionen ift. forberedelse og opfølgning
  • Administrativ support ift. mødehåndtering af lederfora mv.
  • Udarbejdelse af mødemateriale forud for møder