SEGES Innovation

Evaluering

Positiv kommentar

SEGES er et sted, hvor man får lov at udfordre og udvikle sine kompetencer. Der er gode og fagligt dygtige kollegaer at sparre med, og muligheder for et spændende tværfagligt samarbejde.

Negativ kommentar

Evaluering

Positiv kommentar

Landbrug & Fødevarer er en utroligt spændende organisation at arbejde i. I SEGES har vi har en meget aktuel, men også evigt relevant opgave i at hjælpe med at sikre dansk landbrugs overlevelse i balance med miljø og natur via innovation, udvikling og forsøg. Vi har et rigtig godt arbejdsklima, rige muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi har en god omgangstone, hvor alle brænder for deres individuelle fagområde, og hvor man opbygger netværk og venskaber for livet.

Negativ kommentar

Evaluering

Positiv kommentar

Fantastisk arbejdsplads med unikt kollegaskab og store muligheder for fleksibilitet, medbestemmelse og indflydelse på egne arbejdsopgaver. Der er højt til loftet, flad struktur og på mange måde frie rammer. Jeg vil anbefale alle at søge job her, hvis de får muligheden.

Negativ kommentar

Jeg kan ikke rigtigt komme på noget dårligt at sige.

Evaluering

Positiv kommentar

Rigtig dejlig arbejdsplads. Jeg trives virkelig med mine opgaver og lærer noget nyt hele tiden

Negativ kommentar

Det ligger helt i Århus, for min vedkommende lidt langt, men har heldigvis mulighed for at arbejde hjem flere dage om ugen.

Evaluering

Positiv kommentar

Her får man mulighed for at for at få frihed under ansvar og bruge sine kompetencer. Hvis din rolle og dit område ikke længere er det rigtige match, findes der nok et andet sted på SEGES, som matcher. Fagligt højt niveau. Gode hjælpsomme kolleger, og det forventes også, at du bidrager og selv tager fat. Og til det praktiske: En god kantine og god beliggenhed, både hvis du kommer i bil fra motorvejen og hvis du kommer på cykel fra Aarhus og omegn.

Negativ kommentar

Storrumskontorer kan være en udfordring.

Evaluering

Positiv kommentar

En arbejdsplads der vil noget. Vil fremad. Meget ambitiøs. Huset er fyldt med specialister og viden, som arbejder på tværs af fagligheder og strukturer. Nøgleord for arbejdspladsen: Moderne virksomhed, gennemsigtighed, fleksibilitet, tillid, høj nørdfaktor og frie rammer. Så hvis du vil noget med landbrug, miljø, klima/bæredygtighed, teknologi, digitale løsninger, økonomi, robotteknologi el. lign., så er det her en fremragende arbejdsplads...

Negativ kommentar

Der er klare ulemper ved at være ansat i en politisk organisation. Der bliver stillet krav. Det er ingen badeferie. I perioder stort arbejdstryk (dog kæmpestor fleksibilitet). Til gengæld er der stor anerkendelse og gode karrieremuligheder i virksomheden, hvis du fyrer den af.

Evaluering

Positiv kommentar

SEGES er et fantastisk dejlig sted at arbejde. Der er godt samarbejde på tværs, mellem mange forskellige gode slags kollegaer, der er altid plads til holdninger og andre meninger end sig egen, og virksomheden er meget moderne. Skøn kultur og rigtige gode chefer.

Negativ kommentar

Selve den fysiske arbejdsplads ligger lidt isoleret hvis man ikke selv har bil og lønnen ligger ikke i den høje ende i forhold til sammenlignelige arbejdspladser.

Evaluering

Positiv kommentar

SEGES er et fantastisk sted at arbejde. Mange fagligheder er samlet om et fælles mål, nemlig at udvikle værdiskabende løsninger for landbruget og fødevareklyngen generelt. Der er fokus på de gode arbejdsvilkår, og fleksible arbejdstider, hvilket er et stort plus. Man kan være med til at arbejde med de store dagsordener som f.eks. klima/bæredygtighed eller digitalisering, og gøre en stor forskel - både for et helt erhverv men også for samfundet generelt

Negativ kommentar

En arbejdsplads med mening, gode kolleger og arbejdsforhold. Til gengæld er arbejdspladsen ikke lønførende. Arbejdspresset kan være stort til tider, men fleksibiliteten gør at arbejdet kan løses på alle tider af døgnet. Gerne flere medarbejdergoder, men SEGES er til gengæld godt kørende på HR-vilkår.

Evaluering

Positiv kommentar

Spændende arbejdsplads med mange dygtige faggrupper i et vigtigt erhverv. Positiv og engageret team spirit, hvor man i høj grad selv er med til at skabe sit job i et agilt miljø, hvor ikke to dage er ens.

Negativ kommentar

Evaluering

Positiv kommentar

Stor frihed under ansvar. En virksomhed med høj faglighed og stort engagement. Fantastiske kollegaer, som hjælper hinanden og har det sjovt sammen. Gode muligheder for efteruddannelse. Et arbejde som er fyldt med mening.

Negativ kommentar

Der er mange spændende opgaver, så man må selv være med til at passe på, at man ikke involverer sig i for meget.

Evaluering

Positiv kommentar

- Utrolig høj fleksibilitet - Stor tiltro - Ingen mikro management - Stor indflydelse på egne opgaver - Ikke krav om mere end 37 timer - Flad struktur - Ingen krav til påklædning - Får lov til at køre med egne initiativer - Man bliver set som en person frem for en ressource - Uden tvivl en masse gode mennesker med gode værdier, der er der - Stor forståelse for folk med sygdomme og lignende

Negativ kommentar

- Lønnen er ikke decideret dårlig, men man kan tjene mere andre steder (hvor man dog nok også skal arbejde mere så) - Der går nogle gange politik i den i branchen generelt - Ikke deciderede planer for, hvordan man bliver lært op eller skal udvikle sig karrieremæssigt, så det skal man selv stå for

Evaluering

Positiv kommentar

SEGES er en stor arbejdsplads, hvor vi er gode til at arbejde tværfagligt og hjælpe hinanden. Der er en god holdånd. Der er mange forskellige typer mennesker hos SEGES, og det gør hverdagen interessant og indholdsrig.

Negativ kommentar