Norlys

Gem
Norlys
Har du teknisk flair og vil du være med til at designe fibernettet i Danmark?

Norlys

Har du lyst til at spille en central rolle i Danmarks største energi- og telekoncern? Trives du i et job, hvor du i høj grad kan planlægge din egen dagligdag? Er du god til at bevare det store overblik og tage ansvar for at løbe dine opgaver i mål? Så mangler vi dig som Net Planner i Projektering i Norlys.

Du vil i rollen få titlen som Net Planner, hvilket betyder, at du vil indgå som en vigtig del af værdikæden i Norlys Tele-divisionen. Du bliver ansvarlig for udarbejdelse af projektmateriale og efterfølgende dokumentation, som bruges af projektledere og teknikere i marken.

I Projektering er det vores fornemmeste opgave at levere projektmateriale til tiden og sikre den rette kvalitet af dokumentationen i vores GIS-system. Du vil i høj grad selv være med til at forme stillingen og påvirke snitflader og arbejdsprocesser mod den øvrige del af organisationen.

Norlys
Gem
Norlys
Engageret og involverende Teamleder til Warehouse & Transport

Norlys

Motiveres du af at være en del af opbygningen af noget nyt, og vil du med fra starten af Warehouse & Transport 2.0 i Norlys? Er du en motiverende leder, der forstår vigtigheden af kommunikation og dialog med alle interessenter? Og ligger det naturligt for dig hele tiden at være et skridt foran? Så er du måske vores nye Teamleder.

Som Teamleder i Warehouse & Transport vil du få en stor beslutningskraft på det operationelle niveau, og du vil få muligheden for at vise dine kvaliteter som personaleleder. Du vil fungere som daglig leder på gulvet, hvor du skal sikre en effektiv drift, dialog med de primære brugere og interessenter, og samtidig være en god og nærværende leder for dine medarbejdere, ligesom du også får en rolle i at sikre den rigtige bemanding. Sammen med den øvrige ledelse i Supply Chain Operations får du også en rolle i at udfordre nuværende processer, hvis der er en smartere måde at gøre tingene på.

Norlys
Gem
Norlys
Strategisk dygtig Senior Manager med stor eksekveringskraft til Warehouse & Transport

Norlys, Silkeborg

Motiveres du af at opbygge noget nyt, og vil du med fra starten af Warehouse & Transport 2.0 i Norlys? Trives du i en vækstende virksomhed med et dynamisk miljø? Forstår du, hvad det vil sige at drive en performancekultur på et lager? Og har du erfaring med automatisering af processerne på et lager? Så er du måske vores nye Senior Manager.

Vores kommende Senior Manager får en nøglerolle i, hvordan vi skal gøre tingene fremadrettet. Vi indfører håndterminaler og lagerautomater, men hvordan vi helt konkret skal gøre tingene, vil du få en stor indflydelse på. Du bliver frontfiguren i vores transformation, hvor vi kigger ind i implementering af nyt ERP-system (D365), en øget datadrevet operation samt diverse automatiseringer og effektiviseringer.

Norlys
Gem
Norlys
Teknisk dygtig Project Manager til ny funktion i eMobility Delivery i Norlys Energi

Norlys, Silkeborg eller Aalborg

Er du på udkig efter jobbet, hvor du kan få muligheden for at være med til at skabe måden, man gør tingene på? Er det naturligt for dig at skabe struktur både for dig selv og for folk omkring dig, samtidigt med du får eksekveret på projekterne? Har du samtidigt en god portion el-teknisk forstand? Så er du måske vores nye kollega.

Vi ser derfor gerne, vores nye kollega har:

 • 3-5 års erfaring med projektledelse – og også gerne mere. Det er et plus, hvis det er inden for anlægsarbejde.
 • En EL-teknisk uddannelse, eller også har du erhvervet dig EL-teknisk viden gennem tidligere jobs.
 • Forståelsen for hvad det vil sige at være en del af et startup.

Vi kan tilbyde en spændende og udfordrende stilling i en top-50-virksomhed i rivende udvikling.

Norlys
Gem
Norlys
Lærenem og målrettet System Administrator til TV & Streaming

Norlys, Tranbjerg J

I Norlys søger vi en System Administrator, til at hjælpe os med at udvikle og administrere vores TV-systemer. Vi søger en kollega med solid viden og interesse om og for Linux-systemer, som enten er opnået via uddannelse eller via tidligere jobs.

Din arbejdsdag vil typisk omfatte opgaver som:

 • Drift og udvikling af DVB-C-netværk
 • Drift og udvikling af Linux-baserede systemer
 • Implementering af nye systemer i samarbejde med leverandører
Norlys
Gem
Norlys
Målrettet og relationsstærk leder til Fiber Support

Norlys, Silkeborg

Brænder du for at løfte, udvikle og motivere dine medarbejdere? Vil du indgå i et stærkt ledelsesteam for Fiber Support, og ønsker du stor indflydelse og frihed til at løse dine opgaver? Så er du måske vores nye afdelingsleder til Fiber Support i Silkeborg.

Som afdelingsleder, har du endvidere fokus på indsatsen og processen, og af vigtige ansvars- og fokusområder kan bl.a. nævnes:

 • Fokus på den totale kundeoplevelse
 • Høj medarbejdertrivsel gennem faglig udvikling og stolthed, ledelse i øjenhøjde og en høj performance i teamet
 • At sikre, at de rette kompetencer er til stede i afdelingen
Norlys
Gem
Norlys
Data analyst & developer, med interesse for BI

Norlys, Tranbjerg J

Hvis du brænder for at arbejde med data, forretningen og Business Intelligence, så får du i denne nyoprettede stilling mulighed for at få en central rolle i Norlys Digitals afdeling for Forretningsanalyse.

Du kommer bl.a. til at arbejde med:

 • Datahåndtering og udvikling af rapporter til f.eks. linjelederne om performance
 • Design og udvikling af eksisterende rapporteringsløsninger
 • Datamigrering

Vi tilbyder et job med en meget høj grad af frihed under ansvar, således arbejdsliv og privatliv kombineres bedst muligt for dig.

Norlys
Gem
Norlys
Datastærk studentermedhjælper til Innovationsafdelingen i Norlys Digital

Norlys, Tranbjerg

Er data, Python og ML noget der kan få din puls op, og vil du gerne prøver kræfter med datasæt genereret af adfærd fra hundredtusindvis af brugere? Så har vi en spændende mulighed for dig.

Dine primære arbejdsopgaver, bliver:

 • Analysere og beskrive data fra de services/systemer vi bruger til at levere tjenester som fx energi, internet og tv, så vi får et katalog over de data vi har
 • Afsøge potentialet i at anvende udvalgte data, ved eksplorativt at undersøge, plotte, krydse og modellere på disse
 • Udvikle prototyper til innovationsafdelingen, ved at hacke løsninger sammen, så vi hurtigt kan forstå om vi reelt vil kunne det vi tror vi kan med datasættet

Norlys
Gem
Norlys
Pragmatisk og ambitiøs Management Assistant til Salg & Produkter

Norlys, Tranbjerg J

Lyder det spændende at sidde helt tæt på ledelsen i Salg & Produkter og være højre hånd for vores Direktør? Stortrives du i en hverdag med mange beslutninger og forandringer og hvor du skal holde styr på de mange bolde i luften? Så er det måske dig, vi søger til denne spændende stilling i Norlys Digital.

Du får her en unik mulighed for at komme helt tæt på ledelsen af en stor kundevendt division i en fremadstormende virksomhed med fokus på kundeoplevelsen, teknologi og bæredygtighed.

Dine opgaver:

 • Være betroet sparrings- og samarbejdspartner for Direktøren i Salg & Produkter
 • Være driver for Salg & Produkter i kommende strategiproces samt sikre opfølgning på nuværende strategieksekvering
 • Sikre struktur, koordinering, opfølgning og effektivitet i Salg & Produkter
Norlys
Gem
Norlys
Kommerciel Product Manager til Norlys Tele

Norlys, Silkeborg

Er du kommercielt tænkende men samtidig evner at sætte dig ind i en teknisk virkelighed? Er du limen der kan få en værdikæde til at hænge sammen og samtidig skubbe til den? Så er du måske vores nye Product Manager i Norlys Tele.

Dine primære arbejdsopgaver og ansvarsområder vil bl.a. være:

 • Bidrage til udarbejdelse og vedligehold af produktstrategier herunder roadmap for produktudvikling og -afvikling, prissætning, produktregler og vilkår m.v.
 • Sikre at dit produktområde fungerer optimalt herunder at identificere, igangsætte og drive aktiviteter som optimerer produkter og processer.
 • Løbende markedsovervågning samt sparringspartner for vores Key Account Managers, herunder direkte eller indirekte dialog med vores kunder

Du tilbydes et udfordrende job med stor bevågenhed fra ledelsen og gode muligheder for at sætte sit eget præg på opgaverne og rollen.

Norlys